O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Patch Notes 7.12

Val_Ep7_PatchNotes_7.12.jpg


Ultimul patch pentru Episodul 7 si pentru anul 2023. Asta inseamna ca mai ai un Battlepass de terminat si mai niste ranguri de urcat inainte ca totul sa se reseteze in noul an. Dar, intre timp, avem actualizari pentru Gekko si Skye, o noua harta TDM si multe altele mai jos.

AGENT UPDATES

GEKKO
Unul dintre punctele forte ale lui Gekko este capacitatea de a-si recupera creaturile. Aceasta modificare are ca scop sa faca acest proces mai rapid, astfel incat sa le poti recupera in mai multe situatii. In plus, crestem si fiabilitatea lui Dizzy (E) pentru a creste increderea lui Gekko atunci cand foloseste abilitatea si pentru a-l stimula mai mult sa se implice in recuperarea sa.
—Recuperarea lui Dizzy (E), Wingman (Q) si Thrash (X) va dura acum cu o secunda mai putin;
—Odata ce Dizzy (E) este gata sa traga si vede o tinta, va trage mai repede, iar proiectilul se va deplasa mult mai repede;
—Intarzierea de tintire inainte de tragere a scazut de la 0,5s la 0,35s;
—Viteza proiectilului a crescut de la 7000 la 10000.

SKYE
Aceste schimbari se concentreaza in jurul impingerii lui Skye sa fie mai deliberata atunci cand foloseste Trailblazer (Q):

—Prin blocarea camerei pe Trailblazer (Q) atunci cand sare, Skye trebuie sa fie mai atenta atunci cand alege sa obtina o distanta suplimentara cu saltul vs. curatarea completa a mai multor unghiuri fara salt.
—Inamicii sunt acum recompensati daca reusesc sa distruga cu succes Trailblazer (Q) la jumatatea saltului, deoarece vor anula explozia de contuzie;
—Facand concussion universal in ceea ce priveste modul in care afecteaza aliatii si inamicii, il aduce in linie cu alte abilitati precum Gekko's Thrash. Acest lucru necesita mai multa coordonare si intentionalitate pentru ca Skye si echipa sa sa se joace cu succes in jurul Trailblazerului.

MAP UPDATES

—Cea mai noua harta, Drift, se alatura listei noastre de harti pentru Team Deathmatch! Drift are un mid de distanta lunga, benzi laterale izolate si moduri interesante de a schimba benzile.

PERFORMANCE UPDATES

Raw Input Buffer:
—Tag-ul Beta a fost inlaturat;
—Valoarea default a fost modificata din off in on (setarile existente nu vor fi impactate);

PLAYER BEHAVIOR UPDATES

—Implementate coduri de invitatie in party-uri, astfel incat liderii sa poata genera coduri de invitatie pe care alte persoane le pot folosi in joc pentru a se putea alatura party-ului.

BUG FIXES

Agent
—Reparata eroarea in urma careia uciderile nu erau acordate in timp ce controlai o abilitate. Acest lucru il afecta pe Sova care obtinea o ucidere cu Shock Dart (Q) in timp ce controla Owl Drone (C), Gekko's Mosh (C) ucidea in timp ce controla Thrash (X) si Cypher's Trapwire (C) ucidea in timp ce controla Spycam (E);
—Cand KAY/O este doborat in timpul NULL-CMD (X), portretul rosu va aparea acum pentru toti cei din joc.

Player Behavior
—Rezolvata problema in care, in anumite cazuri rare, cineva putea sa apara in runda urmatoare dupa ce era detectat AFK, impiedicand bonusul pentru runda de pistol pentru coechipierii sai.

Premier
—Rezolvata problema in perioada de votare in prelungiri, unde mesajul "Waiting for Opponents" apare in spatele echipei care voteaza.

playvalorant.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top