O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Patch Notes 7.07

EP7_Act2_PatchNotes_7_07_Banner.jpg

Episodul 7 Act 2 se incheie in doar cateva saptamani, dar pana atunci, va prezentam Patch Notes 7.07. Mai jos, veti regasi o actualizare a hartii Haven, anumite modificari aduse performantelor si cateva corecturi de erori.

Si, din nou, va ascultam mereu feedback-ul, asa ca va rugam sa impartasiti cu noi parerile voastre!

COMPETITIVE UPDATES

Dupa ce v-am citit comentariile, am decis sa eliminam restrictia de rang pentru stack-ul de 5 jucatori, care a fost implementata in Patch 7.06. Stim cat de important este sa joci cu prietenii tai si nevoia ta de flexibilitate pentru a face acest lucru.

Initial, restrictia a fost implementata pentru a preveni ca oamenii sa faca boost-uri nelegitime la cele mai inalte ranguri, cum ar fi Radiant. In cele din urma, ne-am dat seama ca abilitatea ta de a avea flexibilitate cu stack-ul tau de 5 a fost mai importanta decat numarul foarte mic de persoane care abuzeaza de acest exploit. Cu toate acestea, recunoastem in continuare ca boosting-ul reprezinta un risc pentru integritatea competitionala si lucram la o solutie adecvata pe termen lung care sa nu afecteze capacitatea dvs. de a juca cu prietenii intr-un stack de 5.

MAP UPDATES

haven-banner.jpg

HAVEN​

—Actualizat VFX-ul de distrugere pentru panourile de usa distructibile situate la Mid Doors/Garage pentru a fi mai usor de vazut prin ele pe masura ce cad.

PERFORMANCE UPDATES

—Activata redarea multithread pentru GPU-urile Intel discrete si redus numarul de nuclee CPU necesare.

BUG FIXES

GENERAL​

In patch-ul 7.06, am remediat o eroare care permitea jocului sa emita sunet surround atunci cand erau indeplinite anumite conditii, dar amestecul surround nu a fost testat si nu a fost acceptat. In prezent, Valorant suporta doar iesirea de sunet stereo si mono.

—Pentru a simula sunetul surround pe casti, oferim o setare HRTF. Nu recomandam combinarea setarii HRTF in joc cu alte programe de virtualizare a sunetului surround in acelasi timp, deoarece acest lucru va duce la o dubla procesare;
—Retineti ca alte software-uri de virtualizare a sunetului surround nu pot deriva informatii de sunet surround din mixajul stereo.

AGENT​

—Neural Theft (X) se finalizeaza dupa ce a fost aruncat acum chiar daca Cypher moare;
—Rezolvat problema in care puteai ramane orbit daca priveai un flash prin Spycam-ul (E) lui Cypher in timp ce runda se incheia;
—Distanta de detectare a inamicilor de catre Dizzy (E) este acum corect redusa in timp ce se afla in interiorul abilitatii Viper's Pit (X).

PREMIER​

—Rezolvata problema in care echipa de Attackers avea prioritate fata de echipa de Defenders la votul pentru prelungiri;
—Remediata problema in care aparea o a doua bara a cronometrului dupa ce votul "Choose side" se incheiase deja;
—Reparata eroarea in care anumite scenarii faceau ca voturile ulterioare de prioritate in prelungiri sa apara in runda urmatoare.

playvalorant.com

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back