O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Patch Notes 7.06

EP7_Act_2_Ranks.jpg

Cea mai mare actualizare pentru acest patch este schimbarea noastra cu privire la cine cu cine poate intra in queue in modul Competitiv. Ca intotdeauna, va rugam sa ne oferiti feedback-ul dumneavoastra. Va ascultam in permanenta!

AGENT UPDATES

sage-banner.png

SAGE​

—Actualizate liniile vocale ale lui Sage si am adaugat linii de interactiune cu mai multi agenti.

COMPETITIVE UPDATES

—A existat un val de crestere a rangului competitiv cu roboti si jucatori reali. Intr-un efort de a ne proteja impotriva acestui abuz, am introdus restrictii prin care jucatorii de nivel Ascendent sau mai mare pot invita in party-ul lor competitiv doar jucatori cu rang Platinum sau mai mare;
—Vom continua sa monitorizam in mod activ abuzurile de botting si sa interzicem orice cont suspect de acest comportament;
—Pentru mai multe informatii despre sistemele noastre de joc si despre abordarea noastra de combatere a comportamentului perturbator, consultati VALORANT Systems Health Series.

GAMEPLAY SYSTEMS UPDATES

—Am facut cateva actualizari rapoartelorr de lupta pentru a rezolva cazurile in care nu erau afisate corect toate informatiile. Va rugam sa ne anuntati daca exista comportamente ciudate, mai ales dupa moarte si inainte de inceperea rundei.

BUG FIXES

GAMEPLAY SYSTEMS​

—Rezolvata eroarea rara care va dezvaluia pozitia pe harta dupa ce ati achizitionat o arma din meniul de buy;
—Rezolvata problema in care bara UI Spike plant si defuse nu aparea pentru observatorii HUD minimali;
—Reparata problema in care conurile de viziune palpaiau la inceputul unei runde pe Sunset.

playvalorant.com

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back