O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Patch Notes 7.03

EP7_Act_1_Sprays.jpg


Ce veti regasi in acest patch: o actualizare pentru functia de mute players, respectiv unele modificari atunci cand achizitionati sau deblocati obiecte dupa meciuri si multe altele.

GENERAL UPDATES

—Restructurat sistemul de redare cu scopul de a face sistemul mai usor de intretinut in viitor.

PLAY BEHAVIOR UPDATES

—Restrictionate mesaje de tip text in party pentru persoanele care au primit mute de la coechipieri;
—Adaugate modificari de formatare la sistemul nostru de mesaje de avertizare comportamentala pentru a imbunatati vizibilitatea si lizibilitatea.

STORE UPDATES

Favoriting After Purchase and End-of-Game Unlock
—Dupa cumpararea sau deblocarea unui obiect din Battlepass sau a unor iteme la finalul unui meci, veti avea acum posibilitatea de a adauga imediat la favorite arma sau accesoriul nou cumparat/deblocat (nu sunt incluse titlurile) pe ecranul de confirmare.

Navigation to Sprays Collection
—Dupa cumpararea sau deblocarea unui obiect din Battlepass sau a unui Spray la deblocarea nivelului de la sfarsitul unui meci, vei putea acum sa navighezi direct la acel Spray in meniul de Collections din ecranul de confirmare.

BUG FIXES

—Reparata eroarea in urma careia aparea o linie alba pe portretele jucatorilor atunci cand se folosea o Ultimata;
—Rezolvata problema in care valoarea numerica a unui scut aparea rosie in magazin la deteriorare si apoi la recumpararea lui;
—Rezolvata problema de font in care nu se reda Greek Tonos pentru numele conturilor;
—Rezolvata problema in care VOIP Ducks Flavor VO (o setare care, atunci cand este activata, face ca sunetele din joc sa fie usor mai joase pentru a prioritiza comunicarea in party/echipa) nu functiona asa cum era prevazut;
—Reparata eroarea in Esports Hub care facea ca programul sa afiseze ore/zile incorecte din cauza conversiei timpului UTC.

playvalorant.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top