O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Patch Notes 7.01


Val_Banner_EP7_ACT1_Deadlock_16x9.jpg


Te-ai familiarizat deja cu ultimata lui Deadlock? Sau ai obtinut vreun quad kill cu noul sheriff din colectia Neo Frontier? Indiferent de raspunsuri, suntem mereu deschisi la feedback, asa ca va rugam sa ne spuneti cum functioneaza totul.

De asemenea, stagiul Premier Ignition este acum deschis, asa ca aduna-ti prietenii si concureaza!

AGENT UPDATES

—Actualizate pictogramele abilitatilor pentru a fi mai consecvente pentru agenti si abilitatile care au o paradigma sau o iesire comuna. Am adaugat si altele noi unde a fost necesar. Aceste pictograme apar deasupra abilitatilor echipate.
—Adaugate interactiuni vocale intre Gekko si Deadlock.

COMPETITIVE UPDATES

PREMIER​

Stagiul Ignition este acum live!

—Daca ati jucat in Premier Open Beta, in primul rand, va multumim! In al doilea rand, toata lumea incepe de la zero cu Ignition, asa ca va trebui sa creati sau sa va alaturati unei noi echipe si de data aceasta. Istoricul echipei si a meciurilor se vor transfera de la Ignition la lansarea in august, asa ca alege-ti cu atentie numele echipei (nu il vei putea schimba mai tarziu).
—Inscrierea tine pana pe 20 iulie, asa ca reuniti-va echipa si asigurati-va ca alegeti o zona pana in termenul limita. Ora exacta pentru incheierea inscrierii variaza in functie de zona. Asigurati-va ca verificati programul din client pentru mai multe informatii.
—Meciurile incep pe 20 iulie si se desfasoara pana in 12 august, cu playoff-urile pe 13 august. Castiga un scor Premier de cel putin 375 de puncte pana atunci pentru a te califica si a avea sansa de a fi incoronat drept una dintre cele mai bune echipe din divizia ta (Oh... si obtineti si un titlu sweet de Campion Premier si gun buddy pe cinste).

Consultati intrebarile frecvente de aici pentru toate informatiile necesare.

PLAYER BEHAVIOR UPDATES

—Adaugate interdictii in joc pentru AFK repetat, Friendly Fire si Queue Dodge in modurile Competitiv si Unrated.
—Jucatorilor carora le-a fost interzis accesul la chat in timp real, le va fi acum interzis si accesul la comunicarea prin voce.

playvalorant.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top