O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 Overpass si Vertigo, adaugate in CS2 Limited Test

overpass_toilets_s2.jpg


Valve a lansat inca o actualizare in CS2 Limited Test, dezvaluind versiunea revizuita a hartii Overpass dupa o scurta prezentare pe Twitter.

Harta este prima lansare publica a celui de-al treilea nivel de actualizari de harti de la Valve, pe care acestia le-au numit "Overhauls" la lansarea CS2. Aceste harti au fost "complet reconstruite de la zero", potrivit Valve, "utilizand toate instrumentele si caracteristicile de redare din Source 2". Overpass prezinta o multitudine de aceste actualizari, unele dintre ele le puteti gasi ilustrate mai jos.

rv944IgDzBDBWiXNcabgbJ.png
wYCKwyQ_tiCxbLwwKaPsLi.png
00UEGlfFB7HBwM4dpvxe-Y.png


Dust2 si Mirage, primele doua harti lansate pe CS2, au primit tratamentul "Touchstone", primind actualizari ale iluminarii si alte caracteristice, dar in rest au fost lasate neatinse.

Nuke, urmatoarea lansare, a intrat in categoria "Upgrades" (alaturi de Ancient, care inca nu a fost lansata), primind iluminarea Source 2 care include un "sistem de randare bazat pe fizica ce produce materiale, iluminare si reflexii realiste".

Actualizarea lui Vertigo se incadreaza in prima categorie, primind actualizari minime ale stilului si aspectului propriu-zis, dar prezentand in schimb actualizari ale iluminarii si a umbrelor pentru a o alinia mai mult cu restul hartilor Source 2.

yKmz9KjSgbH81clklSOmej.png


Actualizarea a rezolvat, de asemenea, problema incapacitatii de a tine apasat mouse2 pentru a mari zoom-ul la AWP, respectiv Scout si a adus modificari minore si actualizari la alte setari.

hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top