O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 Nuke, Office si corecturi de movement

nuke_ramp_cs2.jpg


CS2 Limited Test a primit o actualizare semnificativa in aceasta seara, Valve anuntand adaugarea hartilor Nuke si Office in locul lui Mirage, precum si o serie de alte schimbari, inclusiv modificari ale sunetului si a miscarii, introducerea modului de joc casual si posibilitatea de a inspecta grenadele.

Valve pare sa accelereze ritmul actualizarilor pentru CS2 Limited Test, ultima actualizare majora pentru versiunea beta venind la inceputul acestei luni, cu introducerea lui Mirage si modificari la loadout si la meniul de cumparare. Aceasta actualizare este cea mai mare pana in prezent de la lansarea testului limitat beta in martie, cu includerea a doua harti, o pauza de la obisnuita rotatie cu o singura harta pe care beta-ul a folosit-o pana acum.

De asemenea, este demn de remarcat faptul ca introducerea lui Nuke este prima data cand Valve a inclus o harta din fondul "Upgrades"; harti modificate cu iluminare si reflexii noi, spre deosebire de hartile "Touchstone" precum Dust2 si Mirage.

Aceasta actualizare include, de asemenea, un mod de joc familiar, casual. Pana in acest moment, singurele moduri disponibile in versiunea beta erau modul competitiv traditional 5v5 si deathmatch, asa ca introducerea modului casual aduce CS2 cu un pas mai aproape de predecesorul sau. Valve a luat, de asemenea, masuri in aceasta actualizare pentru a rezolva unele preocupari legate de miscare, inclusiv remedierea unui bug care facea ca jucatorilor sa le ia mai mult timp sa recupereze viteza dupa ce se ghemuiau, precum si pentru a face ca bunny hopping-ul sa fie mai apropiat de "CS:GO running at 128 tick".

Cei interesati sa citeasca patch note-ul complet pentru actualizare o pot face aici.

dust2.us
 
  • Like
Reactions: aqx
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top