O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 Noul sezon DPC și campionatele majore

Acum că sezonul rece al Diretide se aproprie de sfârșit, salutăm noul an și revenirea mult așteptată a sezonului competitiv Dota.

Fanii din întreaga lume sunt invitați să urmărească turneul de iarnă care va marca începutul sezonului 2023 pentru DPC. Turneul începe chiar astăzi cu meciurile din regiunea Chinei, urmând ca meciurile din celelalte cinci regiuni să înceapă duminică pe 8 ianuarie. Poți consulta programul complet și clasamentele de-a lungul sezonului prin intermediul centrului nostru E-sports.

Susține-ți echipele preferate în lupta lor pentru a obține puncte DPC și a-și asigura un loc la cele trei campionate majore în drumul spre The International. Cele mai bune echipe din cadrul turneului de iarnă vor fi invitate să participe în cadrul campionatului major de la Lima care va fi organizat de 4D Esports. Turneul de primăvară le va oferi echipelor șansa de a participa la campionatul major de la Berlin care va fi organizat de ESL, iar turneul de vară le va oferi o șansă de a participa la campionatul major de la Bali care va fi organizat de IO Esports.

Deși istoria ne-a demonstrat faptul că echipele mai puțin favorite pot fi echipe de temut în lupta pentru trofeul Aegis din cadrul campionatului The International, aceste turnee DPC reprezintă cea mai sigură modalitate pentru echipele performante de a-și asigura un loc la cel mai important eveniment din acest an.

dpc-season.jpg


Fervoarea turneului de iarnă
Pentru a sărbători entuziasmul fanilor, actualizarea de astăzi vine cu un nou sezon în ceea ce privește pachetele pentru fan cluburi și provocarea Fantasy a turneului de iarnă.

Fan cluburi
Echipele care furnizează conținut pentru pachetul unui fan club vor primi 50% din veniturile obținute în urma vânzării pachetului echipei. Fanii care aleg să-și sprijine echipele vor primi conținut suplimentar de la echipele pe care le susțin, în funcție de categoria achiziționată:

Categoria de bronz
O insignă cu echipa ta preferată, care va fi afișată în lista ta de prieteni, pe profilul tău, în ecranul versus și pe tabela de scor din cadrul meciului (dacă achiziționezi pachetele mai multor echipe, poți schimba oricând insigna afișată).
—1 pachet Fantasy cu cartonașele jucătorilor echipei.
—1 pachet Fantasy de bază cu cartonașele jucătorilor.

Categoria de argint
—Tot conținutul oferit de categoria de bronz.
—Graffitiuri pentru a-ți anima harta și ecranele de încărcare.
—2 pachete Fantasy suplimentare cu cartonașele jucătorilor echipei.
—6 pachete Fantasy de bază suplimentare cu cartonașele jucătorilor.

Categoria de aur
—Tot conținutul oferit de categoriile de bronz și argint.
—O insignă specială pentru bara cu viață, alături de emoticonuri și replici pentru rotița de chat pe care le poți folosi pentru a-ți arăta loialitatea față de echipa preferată în timpul meciului.
—3 pachete Fantasy suplimentare cu cartonașele jucătorilor echipei.
—7 pachete Fantasy de bază suplimentare cu cartonașele jucătorilor.

Notă: conținutul poate suferi modificări, în funcție de conținutul furnizat de fiecare echipă.

Recapitularea regulilor privind provocarea Fantasy
Dacă este pentru prima dată când participi la provocarea Fantasy sau dorești să-ți reamintești regulile, consultă cu atenție această recapitulare înainte de a desface pachetele cu cartonașe și de a lua parte într-o ligă Fantasy. De asemenea, ai posibilitatea de a consulta regulamentul detaliat dacă accesezi „Cum joc?” din secțiunea FANTASY a jocului.

Noțiuni de bază
Pentru fiecare perioadă de o săptămână, fanii creează o formație Fantasy compusă din cartonașe cu jucători, două pentru Core, unul pentru Mid și două pentru Support. Cartonașele cu jucători dintr-o formație vor obține puncte Fantasy în funcție de performanța acestora în meciurile din acea perioadă. Cartonașele argintii și aurii au bonusuri de statistici care vor ajuta la obținerea mai multor puncte.

Pachete cu cartonașele jucătorilor
Tuturor jucătorilor li s-au acordat 10 pachete de început, acestea putând fi revendicate din meniul DPC care se află sub fila Vizionează. Pachete de cartonașe cu jucători suplimentare pot fi obținute zilnic prin câștigarea unui meci de Dota. Pachetele echipelor vor fi disponibile pentru achiziție direct din fila CARTONAȘE CU JUCĂTORI din cadrul secțiunii VIZIONEAZĂ, imediat ce echipele vor trimite pachetele pentru fan cluburi.

Atunci când deschizi un pachet, vei primi cartonașele cu jucători aferente regiunii specifice pe care ai selectat-o.

Ligi regionale Fantasy
Fiecare regiune din DPC are propria ligă Fantasy, iar fiecare ligă dispune de propriile cartonașe cu jucători și de formații active unice. Poți participa în mai multe ligi regionale și vei primi niveluri Fantasy în funcție de cea mai bună performanță a ta din ligile Fantasy la care ai participat în acea perioadă. De exemplu, dacă te clasezi printre primii 10% într-o ligă și primii 50% într-o alta, vei primi puncte pentru liga în care te-ai clasat printre primii 10%. Recompensele regionale nu se cumulează.

La sfârșitul fiecărei perioade vei primi niveluri în funcție de punctele Fantasy dobândite pentru acea perioadă. Recompensele vor fi deblocate în funcție de nivelul tău Fantasy general din prezent.

Punctajul meciurilor
Toate meciurile din divizia I din cadrul turului de primăvară 2022 se califică pentru provocarea Fantasy. Cele două meciuri care au obținut cel mai mare punctaj dintr-un set de tipul „doi din trei” vor fi luate în considerare la calcularea scorului unui jucător. Dacă o echipă participă la mai mult de o serie în timpul unei perioade, numai seria la care aceștia au obținut cel mai mare scor va fi luată în considerare.

Jucătorii care se clasează printre primii 100%/50%/25%/10% vor obține acum 1/2/3/4 niveluri Fantasy. Fiecare nivel Fantasy le acordă jucătorilor 350 de fragmente, iar la fiecare al patrulea nivel atins recompensa va fi dublă, acel nivel oferind 700 de fragmente.

După ce ai format formațiile pentru provocarea Fantasy, asigură-te că rămâi la curent cu toată acțiunea ce va urma în secțiunea VIZIONEAZĂ a clientului sau pe pagina principală a DPC.

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top