O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Noua posibila harta Breeze

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Apr 20, 2020
Messages
443
Reaction score
152
Website
midnight.ro
Noua posibila harta Breeze


EzbPqLVWQAUDWYu.jpeg

Actul 2 se incheie in curand si dezvoltatorii au dezvaluit chestii care vor fi introduse in actul viitor.
Fiecare act dureaza aproximativ doua luni.In afara de schimbarile in rang, noile Acte din Valorant aduc actualizari semnificative si noi adaugari jocului. Anterior, dezvoltatorii au adaugat noi agenti precum Yoru, Astra, Killjoy. Actul 3 va extinde probabil grupul de harti cu adaugarea unei noi locatii numite „Breeze”.


Un video cu o vedere a unei plaje a fost publicat. Clipul scurt avea o masa asezata pe un pat confortabil asezat cu fata spre o mare albastra calma. Nisipul alb si vantul care fosnea sunt o parte proeminenta a teaserului. Sigur de spus, harta Breeze este opusul complet al Icebox-ului ingrozitor lansat in Actul 3 al episodului trecut.



breeze2.png
Mistere despre noua locatie sunt afisate pe hartile actuale. Afisele pot fi observate pe hartile Split si Bind. Brosuri mici sunt, de asemenea, capsate pe panouri din diferite site-uri, sugerand noua harta.Intre timp,mai multe imagini cu noua harta Breeze au fost dezvaluite.

Noua harta va fi lansata in urmatorul act. Actul 2 se va incheia probabil pe 27 aprilie, ceea ce inseamna ca noua harta ar trebui sa fie lansata pe 27 sau 28 aprilie.Data de lansare a patch-urilor poate varia din cauza diferentelor de regiune.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top