O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

STEAM Noua aplicație Steam pentru dispozitive mobile — acum în versiunea beta

steam-app.jpg


Azi lansăm o versiune beta cu acces limitat pentru noua versiune a aplicației Steam pentru dispozitive mobile. Am reconceput aplicația folosind noi tehnologii și un design modernizat. (ne-a sunat anul 2015 – vrea să-și recupereze aplicația) Vei putea în continuare să navighezi prin magazin, să obții coduri Steam Guard și să confirmi schimburile, dar acum aplicația include o funcție de conectare cu ajutorul unui cod QR, notificări mai inteligente, o bibliotecă îmbunătățită și posibilitatea de a utiliza mai multe conturi.

De ce o versiune beta? Cu cât primim mai repede feedback din partea comunității cu privire la un produs, cu atât mai bine. Ca urmare, atunci când progresăm destul de mult, îi rugăm pe utilizatorii Steam cei mai dedicați să încerce ceva nou și să ne ofere feedback. Acest lucru ne ajută să ne testăm ideile, să aflăm ce le place utilizatorilor și ce nu, și să facem remedieri acolo unde este cazul. Este un aspect cu atât mai important, cu cât aplicația poate fi folosită pe telefoane și dispozitive foarte diferite.

Cine poate testa versiunea beta? Poți testa versiunea beta dacă utilizezi deja aplicația Steam pentru dispozitive mobile și dorești să ne oferi feedback cu privire la actualizare. Alătură-te acestui grup de pe Steam pentru instrucțiuni referitoare la instalarea actualizării și cum să ne transmiți observațiile tale. Conform instrucțiunilor Apple: numărul participanților pentru versiunea de iOS a aplicației este limitat la 10.000. Aceștia trebuie să instaleze TestFlight.

Dar dacă nu mă pot înscrie la versiunea beta? Dacă pragul maxim de înscrieri pentru versiunea beta a fost atins, poți în continuare să te alături grupului și să participi la discuții. Ne-ar face plăcere să aflăm părerea ta!

Ce urmează? Vom continua să le oferim utilizatorilor acces la versiunea beta și să-i îmbunătățim caracteristicile până când vom fi gata să lansăm actualizarea pentru toată lumea.

store.steampowered.com
 

Kiwi

hall of fame
Joined
Mar 19, 2021
Messages
1,009
Reaction score
1,072
Location
Apartments, Mirage
Website
discord.gg
Tot aceleași bug-uri oricum
Edit : imi place ca acum pot sa vad rapid ce e on sale din wishlist
 

Attachments

  • Screenshot_20220825-175148.jpg
    Screenshot_20220825-175148.jpg
    46.5 KB · Views: 33
  • Screenshot_20220825-193557.jpg
    Screenshot_20220825-193557.jpg
    80 KB · Views: 34
Last edited:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top