O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Nexus Gaming va reprezenta Romania la primul campionat de Valorant destinat jucatorilor din Europa

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Apr 20, 2020
Messages
443
Reaction score
152
Website
midnight.ro
valorantro.png
Nexus Gaming va reprezenta Romania la primul campionat de Valorant destinat jucatorilor din Europa


Echipa de Valorant a Nexus Gaming va reprezenta Romania la campionatul Valorant Nations Circuit, primul turneu de Valorant destinat jucatorilor din Europa Centrala si de Est.
Competitia este organizata de Riot Games impreuna cu Polska Liga Esportowa si va incepe in aprilie. Opt echipe, una din Romania, una din Ungaria, doua din Cehia si alte patru din Polonia, se lupta pentru titlul de campioni. Premiile totale ale turneului sunt de 5.400 de euro.

Echipa de Valorant a Nexus Gaming a fost înfiintata in ianuarie 2021 de catre ‘Every’ si un fost coechipier, urmand ca in luna februarie sa li se alature ‘MCD’ si ‘syyse’. Dupa cateva schimbari in perioada de acomodare, line-up-ul final este compus din: Eduard ‘ara’ George, David ‘sysse’ Camarasan, Cristian ‘Every’ Barbonta, Adrian ‘UNCAGED’ Mincan si Tudor ‘MCD’ Vartic.



Obiectivul nostru în cadrul acestei competiţii este să ajungem în primele 4 echipe şi să ne demonstrăm atât nouă, cât şi celor care ne urmăresc, că merităm şansa pe care ne-a oferit-o Nexus. Indiferent de rezultat, prin participarea la această competiţie vom câştiga experienţa necesară pentru a ne îmbunătăţi echipa. Aceasta fiind prima noastră şansă reală să ne afirmăm, vom da tot ce putem pentru a ajunge cât mai departe. De asemenea, suntem foarte încântaţi de oportunitatea pe care o reprezintă scena competitivă de VALORANT, acesta fiind un joc care ne-a atras pe toţi, deşi avem gusturi diferite în materie de jocuri. Fiecare dintre noi îşi aduce aportul la pregătirea echipei printr-un skillset diferit şi de abia aşteptăm să arătăm ce putem” - echipa Nexus

Competitia Valorant Nations Circuit va incepe in aprilie si se va desfasura in sapte runde, la care se adauga etapa play-off, care va avea loc in a doua saptamana din luna iunie.Fiecare echipa joaca cate o runda pe saptamana, iar confruntarile se desfasoara dupa sistemul “cel mai bun din trei jocuri”. In fiecare weekend vor fi disputate cinci meciuri, doua sambata la 19:00 si la 22:00, trei duminica incepand cu ora 16:00.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top