O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 NAVI castiga PGL Major Copenhagen

navi-champions.jpg


@NAVI castiga PGL Major Copenhagen dupa ce a invins FaZe intr-o serie extrem de interesanta care a atins un varf de peste 1,8 milioane de spectatori — al 3-lea cel mai mare din istoria Counter-Strike — si a intrerupt o serie de sapte finale de Major care au fost decise doar dupa doua harti.

Pentru o buna parte a finalei, se parea ca victoria le va aluneca printre degete celor din NAVI. Acestia insa, au iesit din poarta in forta si au furat harta aleasa de FaZe, pentru ca apoi sa fie imediat distrusi pe propria lor harta. Dar acolo unde majoritatea echipelor s-ar fi prabusit, NAVI a raspuns cu o performanta de colectie pe Inferno, unde Valeriy "b1t" Vakhovskiy si Justinas "jL" Lekavicius au combinat in total 43 de kill-uri intr-o victorie cu 13-3. Jucatorul lituanian a incununat un turneu fantastic cu un rating de 1,23 in finala, obtinand prima sa medalie de MVP.

Victoria serveste drept confirmare pentru mai multi jucatori NAVI, in special pentru Aleksi "Aleksib" Virolainen care a obtinut in sfarsit coroana de castigator al unui Major dupa cativa ani grei, in urma plecarii sale de la ENCE.

Cu aceasta victorie, NAVI a devenit doar a treia organizatie care a castigat mai mult de un Major, alaturandu-se lui fnatic si Astralis in acest club exclusivist. Iar b1t adauga un al doilea trofeu Major la CV-ul sau, alaturandu-se lui Peter "dupreeh" Rasmussen, Dan "apEX" Madesclaire si Emil "Magisk" Reif ca fiind singurii jucatori care au castigat Major-uri vorbind doua limbi diferite.

hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top