O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 MR12 ajunge in Practice Mode; toate hartile lansate sunt acum disponibile in Casual & Deathmatch

limited-test-group.jpg


Dupa ce s-a raspandit un leak cu privire la o posibila setare de maxrounds 12 care a devenit norma in modul competitiv din Counter-Strike 2, aceasta este acum setarea implicita atunci cand intri in modul competitiv in practice.

Valve a lansat o noua actualizare in Limited Test, facand ca toate hartile care au fost trimise anterior in beta sa fie disponibile pentru a fi jucate in modurile Casual si Deathmatch.

Trei ajustari ale gameplay-ului sunt, de asemenea, enumerate in jurnalul de modificari al ultimei actualizari: Bombele aruncate nu se mai scufunda in apa, sistemul de penetrare a gloantelor a fost refacut — ceea ce se pare ca a eliminat in mare parte daunele colaterale, iar preluarea botilor a fost activata acolo unde este cazul.

Modurile de joc competitiv si de matchmaking privat raman indisponibile dupa ce au fost dezactivate ca parte a actualizarii de marti, care a ajustat, de asemenea, forma si dimensiunea fumigenelor pentru a reflecta mai bine CS:GO si a adus harta cu ostatici Italy in joc.


La scurt timp dupa aceasta actualizare, a aparut un leak care sugereaza o posibila trecere la o setare implicita MR12 in loc de MR15 in matchmaking-ul competitiv (prima la 13 runde in loc de 16) si au urmat zvonurile privind planurile de reelaborare a sistemului de matchmaking.

In ultimele saptamani si luni, Valve a accelerat frecventa actualizarilor pentru Counter-Strike 2, despre care dezvoltatorii au spus ca va fi lansat oficial in vara. Pe masura ce se apropie termenul limita oarecum vag, Inferno este ultima harta care nu a fost inca adaugata la CS2 dintre hartile Active Duty disponibile in prezent in CS:GO.

hltv.org
 
  • Like
Reactions: aqx
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top