O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DISCORD Meme Up Some Fun with Remix

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Remixing-Header.png


Sapte minute. Sapte minute este cat ti-a luat sa faci urmatoarele pe telefon: sa cauti pe internet "meme generator", sa incarci imaginea, sa-ti salvezi creatia, sa te intorci inapoi pe Discord, sa gasesti chat-ul in care voiai sa o incarci si sa o postezi. In momentul in care toate acestea aveau sa se intample, hype-ul a trecut si meme-ul tau bolnav nu a primit atentia de care avea nevoie.

De acum incolo, veti putea sa le creati rapid direct pe Discord, folosind Remix.

Remix este o noua modalitate de a crea si de a contribui cu propriul tau fler la imaginile incarcate pe Discord. Aflat in prezent in faza Beta, Remix se lanseaza mai intai in acces anticipat pentru membrii Nitro. Aflati mai jos cum sa remixati, sa creati, sa faceti meme si sa partajati.

Cum mixezi un remix pe Discord

O vedeti: o poza cu o pisica postata pe chat. Nu orice poza cu o pisica, ci una cu cea mai perfecta forma de paine pe care ati vazut-o vreodata. Este imaginea ideala la care sa adaugi o legenda de genul "aceasta creatura exact ca mine fr fr fr", asa ca de ce sa nu o modifici?

Daca ai acces anticipat la Remix pentru ca esti membru Nitro, data viitoare cand vei deschide imaginea altcuiva sau cand o vei incarca pe a ta, vei vedea un nou buton "Remix". Atingeti-l si dati frau liber creativitatii cu un nou set de instrumente de editare direct in Discord.

Dupa ce ati terminat, apasati Send pentru a o impartasi cu lumea (sau, stiti, cu chat-ul). Puteti chiar sa remixati remixul altcuiva! Faceti un re-remix sau chiar un trimix.

EsLo2p0.png


Poti sa decupezi o imagine, sa scrii pe ea cu o pensula, sa adaugi text si chiar sa adaugi la Remixul tau orice emoji si autocolant personalizat de pe serverele tale. Cand frumoasa dvs. opera de arta este gata de partajare, selectati Send si imaginea este postata instantaneu ca raspuns la mesajul original. Nu sunteti inca pregatit sa postati? Puteti, de asemenea, sa va descarcati direct Remixul folosind butonul de Save din stanga celui de Send.

Remix este disponibil in versiunea Beta pentru membrii Nitro pe aplicatiile iOS si Android. Pentru detalii suplimentare despre cum sa decupezi, sa desenezi, sa scrii sau sa lipesti emoji pe viitoarea ta capodopera Remix, acceseaza articolul de aici.

support.discord.com
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top