O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 Majorul din Arlington și drumul către The International

17e3e74c5f323f431ec172c81940e81ad52588b3.jpg


Campionatul major din Arlington
Turul de vară al CPD se apropie de sfârșit, iar campionatul major de la Arlington le oferă celor mai bune echipe din lume o ultimă șansă de a obține puncte pentru CPD înainte ca circuitul profesionist să culmineze cu campionatul The International. Nu rata niciun moment al campionatului major care urmează să se desfășoare în perioada 4 - 14 august în Arlington, Texas, SUA.

Provocarea Fantasy a campionatului major
Fanii pot lua parte acum la provocarea Fantasy care se desfășoară pe durata campionatului major. Strânge cartonașele tuturor echipelor care se vor confrunta la Arlington, analizează programul și meciurile și creează-ți propriile formații pentru fiecare zi. Înscrie suficiente puncte și vei dobândi comori Summer Lineage drept recompensă.

Reducerile fan cluburilor
Niciodată nu e prea târziu să-ți arăți sprijinul față de echipele care vor participa la campionatul major de la Arlington, iar odată cu ultimele confruntări care se aproprie, toate pachetele echipelor beneficiază acum de o reducere de 50%. Ca întotdeauna, 50% dintre încasări vor fi distribuite direct către echipe.

Bilete pentru The International
The International se aproprie, iar biletele pentru acesta vor fi puse în vânzare pe 13 august. Toate biletele vor fi puse în vânzare într-o singură serie la ora 5:00 (UTC+3) și vor fi limitate la 5 bilete per client pentru fiecare dată. Persoanele rezidente din Singapore care achiziționează bilete vor avea posibilitatea de a opta pentru livrarea legitimațiilor de acces prin curier sau le pot ridica de la punctul special amenajat. Toți ceilalți vor putea ridica legitimațiile de acces doar de la punctul de ridicare special amenajat.

Evenimentul în sine va fi împărțit în două secțiuni separate. Faza eliminatorie se fa desfășura în perioada 20-23 octombrie, iar în cadrul acesteia, cele mai bune 16 echipe de Dota se vor confrunta pentru a-și asigura un loc în fazele finale. Această fază a turneului va fi găzduită în Singapore la Suntec Convention Center, iar biletele vor fi comercializate separat pentru fiecare dintre cele patru zile pentru un preț de 88 SGD/bilet.

Fazele finale vor reprezenta punctul culminant al evenimentului, în cadrul cărora cele patru echipe rămase se vor confrunta pentru a obține Aegis of Champions. Fazele finale se vor desfășura în perioada 29-30 octombrie la Singapore Indoor Stadium, iar biletele vor fi disponibile pentru suma de 498 SGD. Un singur bilet le conferă acces spectatorilor la ambele zile ale fazelor finale.

Actualizarea de joc 7.32
Actualizarea 7.32 va fi lansată înainte de calificările regionale organizate pentru The International, care vor avea loc în perioada 3-18 septembrie.

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top