O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT LOUD si Paper Rex merg in semifinale la VCT 2023: Champions

LOUD si-a luat revansa in fata celor din FNATIC pentru infrangerea din Marea Finala LOCK//IN cu o victorie la 2-0 in primul sfert de finala la Valorant Champions 2023. FNATIC, care a suferit acum a doua infrangere a anului, nu este inca eliminata din turneu si va lupta maine pentru supravietuire.

LOUD a reusit sa reziste pe Ascent, dar a trebuit sa o duca la limita pentru a obtine o victorie cu 13-11. Lotus in schimb, a fost cea mai proasta prestatie a celor de la FNATIC pe propriul pick, cedand o repriza cu 8-4 si apoi pierzand harta cu 13-6.

PRX-somebody.png

(PRX somebody)

De cealalta parte, Paper Rex a maturat pe jos cu FUT Esports in meciul de deschidere din playoff-ul Valorant Champions 2023, castigand cu scorul de 2-0 la general si trimitand echipa turca in bracket-ul inferior.

FUT a parut puternica pe harta de deschidere—Ascent, asigurandu-si un avantaj de 8-4 la pauza. In urma unui 4k si a unui ace in runde consecutive pentru PRX somebody, meciul a fost egal la 8. Cu toate acestea, PRX nu a mai privit inapoi si a invins cu scorul de 13-10.

A doua harta a fost dominata categoric de catre Paper Rex, cu un scor de 13-4.

vlr.gg
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top