O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT Lotus: Unearthing Valorant’s Lost City

LotusHeader.jpg


In padurile luxuriante din India, exista un loc in care plantele, arhitectura si tehnologia lucreaza in armonie pentru a amplifica energia soarelui. Nu, nu este un laborator modern de energie durabila, ci o ruina straveche a trecutului.

Va prezentam Lotus—orasul florilor.

A HIDDEN HISTORY
Aceste ruine cunoscute doar dupa numele de cod—Lotus, au fost ascunse timp de secole in lantul muntos dens impadurit Western Ghats din sudul Indiei. Harbour, un explorator, aventurier si ultimul membru din Valorant Protocol, a fost in cautarea ruinelor timp de ani de zile dupa ce auzise zvonuri despre tehnologia antica care se afla intre zidurile lor. Dar abia la gasirea artefactelor care-i ofera puterile speciale de a controla apa, Harbour va putea sa localizeze si sa deblocheze ruinele Lotus cu ajutorul coechipierului sau Astra.

In filmul de lansare a episodului 6, observam cum Harbour si Astra se aventureaza pe pamantul Omega pentru a debloca ruinelor Lotus si pentru a incerca sa impiedice revendicarea acestui pamant sacru de catre Valorant Legion. Tehnologia straveche pe care urmeaza sa o gaseasca ascunsa aici insa, e de-a dreptul uluitoare.

Se intampla ceva special aici, ceva puternic—puterea florii. Si dovezile acestei tehnologii de plante se pot recunoaste de indata ce intri pe harta.

001-Valorant_Jam_AttackerSpawn_Overpaint_1Nov2022.jpg


BE LIKE WATER
Uite, stim cu multi dintre voi probabil si-ar dori ca Omen sa poata simti durerea si sa vina in ajutorul vostru la rank-ul de Bronze, dar nu ne putem opune activitatii sale de a-si tunde copaceii bonsai. Deci deocamdata, nu va ramane decat sa invatati noua harta si cum sa-i folosesti stilul de joc in avantajul vostru.

Lotus este o harta cu 3 site-uri si coridoare care impletesc fiecare dintre locatiile plantelor. Coridoarele si pasajele amplasate convenabil, fac ca rotatia intre site-uri sa fie rapida si usoara.

Caracteristica principala care face ca Lotus sa fie unica, sunt cele doua usi mecanice uriase care se rotesc la 180 de grade. Aceste bucati solide de piatra au nevoie de 8 secunde ca sa se roteasca complet, iar in timpul rotatiei, deschid niste holuri pentru un timp limitat. Cele doua usi sunt situate langa A main si C main si pot fi deschise din ambele parti de catre attackers sau defenders. Echipa de developeri a adaugat de asemenea si o alta usa care deschide un conector intre site-urile A si B si ajuta la reducerea fluiditatii.

005-Breakable-Door.jpg


LOOKING TO THE ANCIENT PAST
Pamantul Omega poate parea ireal, acesta e bazat insa pe un loc cat se poate de real. Probabil ai ghicit—Planeta Pamant. Deci, da, echipa jocului s-a inspirat din locuri reale si popoare care exista pe planeta noastra.

Complexul antic si elaborat din Lotus a fost inspirat din arhitectura dravidiana si de unele dintre cele peste 1,500 de ruine taiate in stanca de pe teritoriul Indiei. Popoarele dravidiene sunt un grup cultural pe care il regasim in principal in sudul Indiei si in Asia, vorbitori de una sau mai multe limbi dravidiene. In prezent, exista peste 250 de milioane de vorbitori nativi de limbi dravidiene—una dintre cele mai vechi familii de limbi de pe Pamant si de pe Omega.

011_-_Rock-Cut-Style-Guide.jpg


Si cateva dintre picturile murale antice care pot fi regasite pe Lotus. Opreste-te si verifica-le, insa nu pierde prea mult timp intr-un singur loc!

my6fxkc.jpg
EYjKKb3.jpg

xjWD2eY.jpg


Si in cuvintele Astrei: "Puterea care se face simtita aici este uluitoare... sunt atat de multe lucruri de descoperit de care nu am nici cea mai mica idee."

Secretele de pe Lotus vor fi dezvaluite in timp. Deocamdata, lupta intre ruine de abia incepe!

playvalorant.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top