O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Logitech lansează noul mouse MX Ergo

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Dec 8, 2014
Messages
289
Reaction score
3
Age
29
Location
laleagane.ro
Logitech-MX-ERGO-Lifestyle-2.jpg

Cei de la Logitech au anunțat nou model MX ERGO, un trackball wireless care impune noi standarde pentru confort și precizie. Fiind primul trackball lansat în aproape un deceniu, Logitech MX ERGO oferă un confort personalizat cu o bază ajustabilă, unică pe piață, precizie în efectuarea comenzilor și conectare cu multiple dispozitive. Toate aceste caracteristici au fost gândite special pentru admiratorii trackball-ului și utilizatorii care sunt în căutare de alternative pentru mouși și suprafețe tactile.
Mouse-ul MX ERGO reduce tesiunea musculară cu 20% comparativ cu folosirea unui mouse standard. Datorită bazei ajustabile poți crește unghiul de la 0 la 20 de grade, ceea ce îmbunătățește poziția și mișcarea încheieturii mânii. Forma proiectată cu mare atenție oferă suport pentru degete și toată palma, în timp ce cauciucul delicat de deasupra asigură o susținere plăcută și confortabilă pentru ore lungi de muncă.
Noul mouse de la Logitech MX ERGO oferă cea mai nouă tehnologie de tracking, permițând o navigare mult mai precisă, cu abilitatea de a schimba instant viteza cursorului și acuratețea doar printr-o apăsare de buton, pentru un control optim. Când modul de precizie este activat se aprinde o lumină cu LED, oferind control ideal pentru trackball.
Dispunând de o baterie reîncărcabilă care are o autonomie de până la 4 luni cu o singură încărcare, în funcție de gradul de folosire, MX ERGO îți poate garanta o zi completă de muncă cu doar un minut de încărcare în cazul în care rămâi fără baterie.

MX ERGO este proiectat într-un mod elegant și construit din materiale de înaltă calitate care sunt plăcute la atingere. Mouse-ul celor de la Logitech este prezentat la prețul de 99.99 de dolari și este disponibil pe Logitech.com și în magazinele selectate din America de Nord, din luna septembrie 2017.

Sursa: play-it
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top