O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

PREZENTARE LLG® MEDIA

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Shuya

Administrator
LALEAGANE® STAFF
Joined
Sep 15, 2006
Messages
6,883
Reaction score
5,701
Location
/kernel
banner-media.png


LLG® MEDIA —
Cea mai blana de samur galerie media prezenta pe o comunitate de gaming.

Implementata galerie media unde veti putea regasi si incarca imagini la categorii precum: AI Art, Animal Pics, Community (Artwork, Rewind sau Servers), Games (Counter-Strike, Dota2, League of Legends sau Valorant), Memes, Nature, si Photography. Ofera cu totul un alt aspect si o prezentare superioara a lucrarilor. Ne permite sa fim mai organizati si sa lasam in urma topicuri cu portofolii si implicit proiectul Design Squad.
Veti putea acum sa va creati propriile albume, lasa like-uri si comentarii la poze. Cu toate astea, vom fi foarte selectivi in ceea ce priveste chestiile pe care le urcati — fara lucrari low-quality, poze pentru cereri unban sau bannere de pe GameTracker. Folositi galeria doar daca doriti sa impartasiti cu restul utilizatorilor un moment frumos, un screenshot memorabil, o intamplare placuta care poate fi transmisa printr-o imagine, o stare, etc.

De asemenea, toti designerii sunt rugati sa-si mute lucrarile in galeria media, fie creandu-si un album personal, fie impartind imaginile pe categorii. Cele mai importante si recente portofolii sunt setate cu sticky si se afla in acest moment la Arhiva Generala.

Va multumim pentru atentie si hai sa va vedem creativitatea!


 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top