O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

METAVERSE Lindt lanseaza un magazin virtual in metaverse

Lindt USA, filiala americana a Lindt, ciocolatierul si cofetarul elvetian fondat in 1845, a intrat in metaverse. Initiativa presupune lansarea unui magazin virtual 3D dezvoltat de ByondXR, un pionier in domeniul comertului cu amanuntul si al experientelor virtuale in metaverse.

De indata ce utilizatorii intra in magazinul virtual, sunt intampinati de avatarul lui Ann Czaja, unul dintre legendarii maestri ciocolatieri Lindt. La fel ca unul fizic, magazinul metaversal expune diverse ciocolate, inclusiv cutii de ciocolata Lindt, batoane si trufe, si prezinta chiar si o fantana de ciocolata. In timp ce viziteaza magazinul, clientii isi pot alege ciocolata preferata, o pot adauga in cos si o pot primi la domiciliu, la fel ca atunci cand cumpara de pe un site de comert electronic.

lindt-metaverse.jpg


Pe langa experienta de cumparaturi, spatiul metaversal ofera un loc educational, Chocolate Lab, unde vizitatorii pot afla informatii fascinante despre procesul de productie a ciocolatei Lindt.

Exista, de asemenea, o camera de zi virtuala cu ferestre lungi de podea care ofera o priveliste uimitoare a padurii de iarna. Cand vizitatorii ajung in camera de zi, pot juca un joc de memorie pentru a primi o reducere la cumparaturi.​
"Desi nu exista o experienta asemanatoare cu cea de a intra personal intr-unul dintre frumoasele noastre magazine de retail Lindt, magazinul nostru virtual este pe locul doi. Suntem cu adevarat incantati sa il prezentam"

—Patrick Diggelmann, vicepresedinte al diviziei de retail si comert electronic la Lindt USA.
Facand acest pas, Lindt urmeaza alte mari marci de ciocolata. M&M's si Snickers de la Mars au depus cereri de inregistrare a marcii comerciale in luna iunie pentru a intra in metavers si in lumea jetoanelor nefungibile (NFT). M&M's a colaborat cu trupa virtuala KINGSHIP a Universal Music Group pentru a lansa trei produse in editie limitata in luna august.

cryptoflies.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top