O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CURIOSITY LG lansează o aplicație de NFT-uri pentru televizoarele cu WebOS

Piața de NFT-uri trece printr-o perioadă de scădere, dar LG pare să considere că există un viitor în acest spațiu. Pentru a oferi funcții similare precum televizoarele recente de la Samsung, LG a anunțat lansarea aplicației LG Art Lab, care permite afișarea și tranzacționarea de NFT-uri direct pe televizoarele sale cu WebOS. Vorbim atât despre modelele OLED, cât și cele cu LED, echipate cu sistemul de operare WebOS la versiunea 5.0 sau peste.

ZYRmdFB.jpg

La jumătate de an după Samsung, LG integrează NFT-uri în experiența de smart TV WebOS​

LG Art Lab este o nouă platformă care permite descărcarea propriilor NFT-uri și afișarea lor pe ecranul televizorului, care, de cele mai multe ori, este cel mai performant ecran din casă, cu cea mai bună calitate a imaginii. Art Lab permite însă și funcții de tranzacționare precum cumpărarea de noi NFT-uri pe care să le poți afișa pe televizor, sau vânzarea celor pe care le ai deja în portofelul virtual personal.

De altfel, platforma LG beneficiază de integrare cu rețeaua blockchain Hedera și oferă acces la portofel virtual prin intermediul Wallypto, dezvoltat chiar de către LG. Rămâne de văzut însă dacă platforma va integra acces și la NFT-uri de pe alte rețele blockchain sau afișarea lor din portofele deja existente.

Una dintre funcțiile mai speciale ale aplicației este că ține evidența lansării noilor colecții de NFT-uri și poți vedea în timp real numărătoarea inversă până la deschiderea vânzării, pentru a putea fi pe fază în cazul în care dorești să cumperi.

Este interesant faptul că LG adaugă această funcționalitate și pe televizoare lansate în urmă cu câțiva ani, întrucât Art Lab este doar o aplicație pe care o poți descărca de pe magazinul său digital. Samsung a integrat NFT-urile pe televizoare direct în software-ul Tizen de generație nouă, încă de la lansare.

go4it.ro
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top