- Reaction score
- 183
Salut.
Nu am vrut sa fac off topic la cererea lui chapo asadar am sa scriu aici
Am observat ca multi pleyeri nu se pricep cu forumul ,ba unii chiar deloc,
Asadar as veni cu o mica propunere sau ca un ajutor pt ei.
Sa le dam un mesaj privat celor care nu stiu sa faca o cerere si sa ii ajutam , eu de exemplu lui Chapo i-am lasat mesaj cu modelul corect si completat .
prefer decat sa le dam un contra pt ca nu au pus modelul corect, (chit ca au ore si un comportam ok pe server) ,sa ii ajutam noi care avem acces la edit sa le punem noi modelul corect, , asta in cazul care discutam cu ei si vedem ca chiar nu se pricep.
.Ps: El chapo chiar a intrat totusi pe forum sa ceara slot, acum ca a fost ajutat inainte nu stiu , ideea mea e doar sa ii ajutam inainte sa sarim cu un contra pt nu model,
Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu aceasta postare
Bafta si have fun!!
Nu am vrut sa fac off topic la cererea lui chapo asadar am sa scriu aici
Am observat ca multi pleyeri nu se pricep cu forumul ,ba unii chiar deloc,
Asadar as veni cu o mica propunere sau ca un ajutor pt ei.
Sa le dam un mesaj privat celor care nu stiu sa faca o cerere si sa ii ajutam , eu de exemplu lui Chapo i-am lasat mesaj cu modelul corect si completat .
prefer decat sa le dam un contra pt ca nu au pus modelul corect, (chit ca au ore si un comportam ok pe server) ,sa ii ajutam noi care avem acces la edit sa le punem noi modelul corect, , asta in cazul care discutam cu ei si vedem ca chiar nu se pricep.
.Ps: El chapo chiar a intrat totusi pe forum sa ceara slot, acum ca a fost ajutat inainte nu stiu , ideea mea e doar sa ii ajutam inainte sa sarim cu un contra pt nu model,
Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu aceasta postare
Bafta si have fun!!