O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ALANDALA Legat de cereri

Tzake35

leganar
Reaction score
183
Salut.
Nu am vrut sa fac off topic la cererea lui chapo asadar am sa scriu aici :p

Am observat ca multi pleyeri nu se pricep cu forumul ,ba unii chiar deloc,
Asadar as veni cu o mica propunere sau ca un ajutor pt ei.
Sa le dam un mesaj privat celor care nu stiu sa faca o cerere si sa ii ajutam , eu de exemplu lui Chapo i-am lasat mesaj cu modelul corect si completat .
prefer decat sa le dam un contra pt ca nu au pus modelul corect, (chit ca au ore si un comportam ok pe server) ,sa ii ajutam noi care avem acces la edit sa le punem noi modelul corect, , asta in cazul care discutam cu ei si vedem ca chiar nu se pricep.
.Ps: El chapo chiar a intrat totusi pe forum sa ceara slot, acum ca a fost ajutat inainte nu stiu , ideea mea e doar sa ii ajutam inainte sa sarim cu un contra pt nu model,
Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu aceasta postare:p
Bafta si have fun!!

alex4rbk

leganar
Reaction score
85
Și eu l-am ajutat pe liniște sa-si faca un cont nou pe forum și sa-i trimita mesaj lui zasd. Unii chiar nu se pricep deloc și ar fi dragut din partea noastră sa ii ajutam cât de cât.

Cristuzu87

leganar
Reaction score
23
nu sunt contra sa nu ajutam dar o cerere de slot/admin/tag crede-ma ca nu e mare dificultate de facut atat timp cat el si-a facut un cont aici pe forum si crede-ma ca e mult mai dificil de facut un cont decat un copy-paste la o cerere ...si sa nu uitam are 32 de ani nu cred ca e la prima cerere si la primu forum.. dar sa sti ca uni ne trateaza de sus si ii cam doare undeva si ia totul in ras...repet nu sunt contra sa ajut chiar as fi mandru sa-mi scrie cineva sa il ajut,,,,,dar eu m-am refreit la admini pt ca se arunca cu pro in stanga si dreapta fara sa verifice ore etc si nu sunt rautacios pe tema asta doar ca asta e realitatea

imi cer scuze daca am deranjat pe cineva dar mi-am spus punctul de vedere ca admin

Tzake35

leganar
Reaction score
183
nu sunt contra sa nu ajutam dar o cerere de slot/admin/tag crede-ma ca nu e mare dificultate de facut atat timp cat el si-a facut un cont aici pe forum si crede-ma ca e mult mai dificil de facut un cont decat un copy-paste la o cerere ...si sa nu uitam are 32 de ani nu cred ca e la prima cerere si la primu forum.. dar sa sti ca uni ne trateaza de sus si ii cam doare undeva si ia totul in ras...repet nu sunt contra sa ajut chiar as fi mandru sa-mi scrie cineva sa il ajut,,,,,dar eu m-am refreit la admini pt ca se arunca cu pro in stanga si dreapta fara sa verifice ore etc si nu sunt rautacios pe tema asta doar ca asta e realitatea

imi cer scuze daca am deranjat pe cineva dar mi-am spus punctul de vedere ca admin
Faza e ca noi dorim sa avem playeri pe server in numar cat mai mare, dar daca noi le dam un contra pt o amarata de cerere de slot (bineinteles sa aibe un comportament exemplar) cumva isi vor pierde interesul de acest server.
Nu ne costa nimic sa le dam un ajutor prin mesaj sau alta cale de comunicare daca respectivul nu stie.
Nu cred ca la o varsta de 30+ cineva e atat de imatur sa te ia de sus cum spui , avand interes de a lua un slot/admin la noi,,asta inseamna ca ii place acest server ,.
in cazul lui nu am vazut sa deranjeze cu ceva .
Daca te uiti putin omul abea a facut contul aici , avand 3 postari doar la noi facute:p
Sunt sloturi care se dau fara a face cerere doar ca sa ii pastram pe server(un slot nu afecteaza in conducerea serverului) ,in cazul lui eu apreciez ca a incercat sa faca cerere pe forumul nostru.
Bafta si have fun!!

Last edited:

prpr

Alandala/Zurlii.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Reaction score
576
Salut.
Nu am vrut sa fac off topic la cererea lui chapo asadar am sa scriu aici :p

Am observat ca multi pleyeri nu se pricep cu forumul ,ba unii chiar deloc,
Asadar as veni cu o mica propunere sau ca un ajutor pt ei.
Sa le dam un mesaj privat celor care nu stiu sa faca o cerere si sa ii ajutam , eu de exemplu lui Chapo i-am lasat mesaj cu modelul corect si completat .
prefer decat sa le dam un contra pt ca nu au pus modelul corect, (chit ca au ore si un comportam ok pe server) ,sa ii ajutam noi care avem acces la edit sa le punem noi modelul corect, , asta in cazul care discutam cu ei si vedem ca chiar nu se pricep.
.Ps: El chapo chiar a intrat totusi pe forum sa ceara slot, acum ca a fost ajutat inainte nu stiu , ideea mea e doar sa ii ajutam inainte sa sarim cu un contra pt nu model,
Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu aceasta postare:p
Bafta si have fun!!
(y)

SULTANU

leganar
Reaction score
6
La slot, sunt pro sa i ajutam, da la admin daca ala nu i in stare sa faca o cerere, clar nu are ce cauta ca admin cu nivelu ala de inteligenta.

prpr

OWNER SERVER CS
Reaction score
576
Sunt foarte multe clasificari ale inteligentei.
NIMENI nu este inteligent tot timpul. Unii gandesc rapid, altii gandesc mai lent. Unii iau in calcul mai multe aspecte chiar daca le ia mai mult timp. Altii degeaba gandesc rapid caci gresesc si nu realizeaza niciodata ce au gresit. Unii, inteligenti in copilarie/tinerete se prostesc la batranete, pe cand altii se coc mai greu si devin mai inteligenti odata cu varsta.
Sanatos este sa nu judecam pe altii. Sau daca asta nu e posibil, macar sa nu ii judecam superficial.

Tzake35

leganar
Reaction score
183
Salut.
Ca e vorba de slot ca e vorba de admin e aceasi treaba, nimeni nu s-a nascut invatat , noi venim cu un ajutor pentru ei .
Cu timpul vor invata daca doresc asta.
Repet nimeni nu s-a nascut invatat , pe unii technologia asta ii prinde mai greu, dar daca sunt dornici vor invata.
Ma dau exemplu pe mine ,la inceput habar nu aveam sa fac o cerere pe forum ( aveam deja o varsta de peste 25 ani ) si nici nu stiam vreo comanda de admin , dar cu un ajutor din partea cuiva si binenteles cu dorinta de a invata ,am reusit sa invat cum se administreaza chiar si un server de cs.
O vorba buna , o explicatie si putina rabdare cu ei poate ajuta mult pt viitorul serverului , ideea e sa le dam atentie si sa ii ajutam daca doresc acest lucru.

Bafta si have fun!!!

Vardy

leganar
Reaction score
369
Salut.
Ca e vorba de slot ca e vorba de admin e aceasi treaba, nimeni nu s-a nascut invatat , noi venim cu un ajutor pentru ei .
Cu timpul vor invata daca doresc asta.
Repet nimeni nu s-a nascut invatat , pe unii technologia asta ii prinde mai greu, dar daca sunt dornici vor invata.
Ma dau exemplu pe mine ,la inceput habar nu aveam sa fac o cerere pe forum ( aveam deja o varsta de peste 25 ani ) si nici nu stiam vreo comanda de admin , dar cu un ajutor din partea cuiva si binenteles cu dorinta de a invata ,am reusit sa invat cum se administreaza chiar si un server de cs.
O vorba buna , o explicatie si putina rabdare cu ei poate ajuta mult pt viitorul serverului , ideea e sa le dam atentie si sa ii ajutam daca doresc acest lucru.

Bafta si have fun!!!
Pe de-o parte sunt de acord cu tine,pe de-alta parte nu. La slot hai sa zicem ca ii putem ajuta cu postatul,cum a fost in cazul lui El chapo,el a scris informatiile necesare,doar ca nu a pus intrebarile,aici putem trece cu vederea,dar daca face cineva o cerere de slot si scrie in ea ceva de genul " vreau si eu slot,imi place alandala blablabla" fara sa respecte modelul,atunci nu mai sunt de acord sa il ajut cu completarea,cat interes isi da pentru a obtine acel slot,atat interes imi dau si eu sa il ajut,sau sa ii dau un vot pozitiv( jucatorul poate sa aiba si 1000 de ore petrecute pe alandala si sa se comporte exemplar pe server ,eu tot nu imi exprimi votul pozitiv intr-o situatie de acest gen)

La cererea de admin,aici se schimba situatia si nu mai sunt de acord cu tine tzake,un viitor admin trebuie sa stie sa completeze o cerere, trebuie sa stie cum sa dea un reply la o cerere care il priveste,aici pot da si un exemplu, la reclamatia adminului Tequila,tequila nu stia sa dea nici macar reply,prima data a raportat acea reclamatie iar la motivul raportarii el isi scisese motivarea banului......Inca ceva,la cererea de slot regulamentul conteaza foarte putin daca e citit sau nu,dupa cum ati observat si voi..La admin votati si in functie de acel raspuns dat la intrebarea "ai citit regulamentul",cuvantul cheie se modifica mereu,dar il puteti verifica si voi deschizand topicul cu regulamentul

Asa cum ai spus si tu tzake,nu toti s-au nascut invatati,nu toti stiu sa faca o cerere corecta,total de acord cu tine,dar daca cineva isi doreste ceva de la noi ar putea sa acorde un minim de atentie modelelor de cereri,sau sa intrebe pe cineva sa ii ajute si eu ma ofer cu drag,asa cum am facut-o de fiecare data.Totul tine de interesul persoanei,in opinia mea.

Tzake35

leganar
Reaction score
183
Salut, eu am si specificat daca doresc sa fie ajutati , cum a fost si in cazul lui chapo ,i am lasat un mesaj prin care il intrebam daca doreste sa il ajut ca vazusem ca nu se descurca , i am dat modelul dupa care i am spus sa dea reply la cererea lui cu modelul corect ., Omul a deschis alt topic cu modelul corect , atunci am intervenit si i am dat eu edit la postare punand modelul .pt ca nu se descurca, dar voina avea:p
Aici e vorba si de cum abordeaza fiecare situatia in momentul acela si cum crede de cuvinta sa faca ca sa fie bine pt toata lumea :p
Bafta si have fun!

SULTANU

leganar
Reaction score
6
la un slot e nimic pe cand la un admin trebuie s cunoasca sa faca o cerere si minimul de comenzi uzuale pe serv deci logica este
Cum nu are logica? daca ala nu-i in stare sa faca o cerere de admin, cum poate sa gandeasca cu mintea aia in asa fel incat sa gestioneze o situatie pe server? La slot cum nu are acces la comenzi nu ne intereseaza ca i prost de da in gropi, dar ca admin trebuie sa l duca putin mintea. Are logica?

Cristuzu87

leganar
Reaction score
23
Cum nu are logica? daca ala nu-i in stare sa faca o cerere de admin, cum poate sa gandeasca cu mintea aia in asa fel incat sa gestioneze o situatie pe server? La slot cum nu are acces la comenzi nu ne intereseaza ca i prost de da in gropi, dar ca admin trebuie sa l duca putin mintea. Are logica?
nu ai inteles mesajul meu citeste-l cu atentie eu am sustinut ce ai zis tu

alexander87S

leganar
Reaction score
22
Salutare , vin si eu cu o nemultumire legata de cererile de slot si admini ...
In ultimul timp am observat o cerere foarte mare de sloturi si admini si o scarere foarte mare a ratei de joc din partea lor.
in ultimul timp am ajuns sa stau mai mult singur pe servar intre orele 09:00 si 17:00 , nu stiu cum este seara si cine intra , dar cred ca ar trebui inasprita posibilitatea de acordare a slotului si degradarea adminilor care intra doar o data pe luna .
Tot asa consider ca trebuie facut si cu tagul celor care au si nu intra.
Multumesc

prpr

OWNER SERVER CS
Reaction score
576
Cunosc si regret situatia.
Un proiect in derulare presupune recompensarea sau penalizarea jucatorilor functie de activitatea pe server, indiferent de grad. Astfel accesele de slot, vor putea fi obtinute in schimbul activitatii: 500 puncte = slot 1 luna(1kill=1punct). Accesele de slot vor expira automat. Perioada maxima a valabilitatii fiind 3 luni (1500 puncte).
Pluginul era in faza de testare in momentul in care s-a schimbat locatia si astfel nu este pus in practica. Sunt sanse sa poata fii folosit odata cu inceputul lunii viitoare.

Last edited:

Vardy

leganar
Reaction score
369
Cunosc si regret situatia.
Un proiect in derulare presupune recompensarea sau penalizarea jucatorilor functie de activitatea pe server, indiferent de grad. Astfel accesele de slot, vor putea fi obtinute in schimbul activitatii: 500 puncte = slot 1 luna(1kill=1punct). Accesele de slot vor expira automat. Perioada maxima a valabilitatii fiind 3 luni (1500 puncte).
Pluginul era in faza de testare in momentul in care s-a schimbat locatia si astfel nu este pus in practica. Sunt sanse sa poata fii folosit odata cu inceputul lunii viitoare.
scz ca ma bag dar mi se pare funny ce faceti..mai bagati un plugin ca merge prea bine serverul,munca si timp pierdut,cand in loc de plugin ati putea sa puneti un om care sa se ocupe de asta,co owner sau owner,din cati sunteti eu zic ca o data pe luna ar putea cineva sa aloce 1-2 ore sa verifice activitatea..
Puteti sa stergeti reply-ul meu daca vreti pt ca nu am voie sa postez aici, m-as bucura sa il vada persoanele capabile din acest staff si poate unul din ei,in afara de zasd, va vrea sa faca asta din proprie initiativa

prpr

OWNER SERVER CS
Reaction score
576
scz ca ma bag dar mi se pare funny ce faceti..mai bagati un plugin ca merge prea bine serverul,munca si timp pierdut,cand in loc de plugin ati putea sa puneti un om care sa se ocupe de asta,co owner sau owner,din cati sunteti eu zic ca o data pe luna ar putea cineva sa aloce 1-2 ore sa verifice activitatea..
Puteti sa stergeti reply-ul meu daca vreti pt ca nu am voie sa postez aici, m-as bucura sa il vada persoanele capabile din acest staff si poate unul din ei,in afara de zasd, va vrea sa faca asta din proprie initiativa
Pluginul nu mananca resurse deoarce are ca referinta o baza de date mysql. De obicei, cand vrei sa faci o treaba buna, muncesti mai mult cu scopul ca, in timp, sa muncesti mai putin, cu rezultate mai bune. Un om nu poate tine o evidenta precisa si astfel ar aparea frustrare sau ranchiuna. Ar trebuii sa stii asta caci ai incercat.

Last edited:

Tzake35

leganar
Reaction score
183
Salutare , vin si eu cu o nemultumire legata de cererile de slot si admini ...
In ultimul timp am observat o cerere foarte mare de sloturi si admini si o scarere foarte mare a ratei de joc din partea lor.
in ultimul timp am ajuns sa stau mai mult singur pe servar intre orele 09:00 si 17:00 , nu stiu cum este seara si cine intra , dar cred ca ar trebui inasprita posibilitatea de acordare a slotului si degradarea adminilor care intra doar o data pe luna .
Tot asa consider ca trebuie facut si cu tagul celor care au si nu intra.
Multumesc
Eu as propune cine nu are o activitate cat de cat acceptabila pe server sa i se inlature / slotul / adminul / tag-ul.. sunt destui care nu au nici o treaba , vor tag-uri, slot , admin doar asa sa se arete ca sunt cineva pe acest server (nu bagam pe toti in aceasi oala)
Vad accese care s- au pus praf pe ele ,as propune remov.,,m-as ocupa eu personal de asta .
Inteleg nu poti intra 1 sapta, doua , 1 luna... dar macar sa se anunte sa stim si noi (este rubrica de absente/retrageri ) aici ma refer la admini in special, iar cei care nu intra ,, nu au activitate ,,remove .. In caz de revin se discuta cu ei si vedem daca le dam accesul sau nu inapoi.

Bafta!!!
have fun

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back