O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

GAMING NEWS League of Legends aduce o premiera pe scena Operei Nationale din Bucuresti

League of Legends, unul din cele mai populare jocuri video din toate timpurile, este in centrul primului film dedicat comunitatii jocului din Romania, de la aparitia sa in 2009 pana in prezent. Documentarul „Povesti de pe Rift: Romania” va avea premiera luni, 30 ianuarie, de la ora 18.30, la Opera Nationala Bucuresti.

Comunitatea jocului din Romania a strans sute de mii de jucatori de-a lungul acestor ani, iar filmul celebreaza comunitatea locala si povestile membrilor acesteia, oameni care au contribuit decisiv la formarea ei, de la jucatori casual la jucatori hardcore, cosplayeri, artisti, creatori de continut pana la jucatori semi-profesionisti si profesionisti si mai ales public foarte numeros, pasionat de divertisment si esports.

League-of-Legends-Poster.jpg


2022 a fost un an important pentru istoria jocului pe plan local, jucatorul profesionist Andrei „Odoamne” Pascu devenind primul roman campion european de League of Legends din istorie prin castigarea League European Championship Summer 2022 alaturi de echipa sa. Andrei Odoamne Pascu este “vedeta” documentarului si povesteste despre provocarile pe care le-a intalnit de-a lungul carierei de jucator profesionist de League of Legends si despre stilul de viata al unui eSports pro player.

In documentar le-au fost dedicate capitole si altor actori esentiali pentru dezvoltarea comunitatii din Romania. Creative Monkeyz, gameri veterani si creatorii animatiei Robotzi, povestesc despre primele experiente de content creation cu League of Legends, iar Octav “ang” Cretu, fondator Nexus Gaming, despre inceputurile gaming-ul competitiv de la noi din tara. Multi alti streameri si jucatori din scena locala sunt prezenti in film: IceManLucky, Ketaminol, Adrii von B, Bogdan Teches, artistii Cojo si Bruja si multi altii.

„Povesti de pe Rift: Romania” va putea fi urmarit si online, incepand cu data de 2 februarie 2023, pe canalul League of Legends Romania.go4games.ro
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top