O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Jucatorii cer schimbari in noul sezon din Fortnite

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Apr 20, 2020
Messages
443
Reaction score
152
Website
laleagane.ro
ripfn.jpg

Jucatorii cer schimbari in noul sezon din Fortnite

Multi jucatori profesionisti au pornit un trend pe retelele de socializare, spunand cat de mult nu le place sezonul 6 si directia generala a jocului.

Odata cu lansarea sezonului 6, noi mecanici ca fabricarea armelor si imblanzirea animalelor au aparut in joc. Desi alegeri ciudate, acestea se incadreaza in tema „Primal” din Sezonul 6. Din pacate, multi dintre cei mai cunoscuti jucatori ai jocului s-au pronuntat. Cele mai multe preocupari se afla in sistemul obositor de fabricare a armelor si poate in cea mai puternica arma din istoria jocului. Sistemul de fabricare a armelor ii obliga pe jucatori sa gaseasca mai multe resurse pe langa materialele deja cunoscute deja de toti jucatorii.


Noua mecanica din Fortnite este aproape o necesitate uneori din cauza armelor dezamagitoare . Jucatorii trebuie sa foloseasca piese obtinute de la masini pentru a fabrica arme , in timp ce oasele animalelor sunt folosite pentru arme "primale" Primal Shotgun este o alta preocupare semnificativa in randul jucatorilor. Opiniile au inceput sa se creeze, determinand mai multi jucatori cunoscuti sa ceara ca Epic sa schimbe acest sezon sau sa revina la sezonul 5.
Evan „Cented” Barron,Jucator Pro de Fortnite a folosit Twitter pentru a-si arata frustrarile. „Reveniti la ultimul sezon,acesta este oribil. Toata comunitatea se plange de acest lucru." a scris el.
Hashtag-ul #ripfortnite a primit aproape 3k tweet-uri in mai putin de o ora dupa ce scena competitiva a inceput aceasta initiativa.

Ultimele cateva sezoane competitive au rezultat la scoaterea obiectelor foarte puternice pentru a imbunatati jocul. Shockwave-urile au disparut în sezonul 5 si a fost o schimbare exceptionala. Sezonul 6 a marcat primul „Pre-sezon competitiv”, in care jucatorii pot juca modul Arena si pot oferi feedback dezvoltatorilor. Raman mai putin de 30 de zile pana la FNCS iar elita inca cere schimbari.
Dezvoltatorii respecta propunerile jucatorilor, dar initiativa #ripfortnite cu siguranta nu va schimba nimic.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top