O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA INTZ invinge FURIA si se califica la PGL Grand Slam

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Feb 24, 2018
Messages
511
Reaction score
33
Age
26
Location
Moreni, Dambovita
Intz si-au asigurat ticketul catre Grand Slam PLG 2018 dupa victoria contra INTZ eSports, in calificarile North America. Cu nici o echipa din top 10 in America prezenta la eveniment, cel mai probabil din cauza programului a doua competitii ce se desfasurau simultan: American Minor si PLG Grand Slam, nu e de mirare ca finala s-a disputat intre doua echipe nativ Braziliene.

FURIA si-au anuntat roster-ul complet luna trecuta, cand l-au promovat pe jucatorul de 19 ani, de la academia lor, ableJ Siau asigurat prima mapa, Mirage, cu Andrei '' arT ''avand un rating de 1,45, si un scor de +11 K/D ratio.

1528990716.5558.jpeg


A doua mapa, Overpass, a mers snur de ambele parti, cu faze foarte bune din partea lui ableJ, reusind un clutch 1v3 frumos. FURIA erau cat pe ce sa intoarca un 9-13 , dar INTZ au asigurat victoria mapei, ducand meciul in mapa decisiva.

In decursul meciului, pe Cache, INTZ nu au avut probleme mari, cu Joao ''horvy'' Horvath si compania sa asigurand un 16-6 naucitor. Calificarile acestea vin ca un boost moral echipei, care se straduiesc pe deplin sa isi asigure un loc la ESL Pro League Season 8. Acestia sunt deocamdata pe locul 6 in North America, cu 29 de puncte, urmand ca urmatorul meci sa il aiba impotriva celor de la
Rogue , care se claseaza pe locul 10 momentan.

 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top