O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

[Intrebare teacher] Voi credeti ca am wall? ( Intrebare retorica )

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Tibster

hall of fame
Joined
Jun 5, 2011
Messages
3,540
Reaction score
256
Age
27
Location
Burnham-On-Sea
Fazele sunt insuficiente pentru a fi acuzat de codul mentionat. Insa voi adauga eu cateva chestii, probabil ai vaga impresie ca unii dintre noi suntem crescuti si educati in vreo tara bananiera. Ai vreo 5, daca nu 6 conturi facute toate ducand la acelasi IP sau coreland cu aceiasi idee, semnatura de pe profil, samd. L-ai mai facut si pe asta, din ce motiv sumbru, nu stiu, insa am listez eu o mana de idei bazate pe felul in care scrii, joci sau gandesti, etc.

-Ai postat "Oferta" aceea pentru 1.6, chipurile, tu jucandu-te CS de cand era mod al Half-Life in varianta Beta v3. Felul in care joci pe CS:GO bate la ochi ca nu ai experienta asta, pute a peste, mai pe romaneste. Nici codat nu esti, dar ajungem si la partea respectiva.
-Ai un limbaj de autobaza, trivial si folosit doar in te miri ce catun din Romania, unde educatia si inteligenta sunt mai precare.
-Ai postat un tutorial "Cum sa folosesti macro pe CS:GO pentru NoRecoil [ti-am zis ca ajungem si la partea asta]. Cum lauzi tu minunatul si expiratul soft de la soarecul la fel de minunat si expirat, A4tech bloody v7.

Ca sa nu ma mai lungesc, o zic in premiera si oficial. Inceteaza sa-ti mai creezi conturi, inceteaza sa mai arunci cu ineptii de dragul de-a arunca, mai ales ca se presupune ca ai 33 de ani, desi ai demonstrat ca nu e asa, ba dimpotriva! Voi face posibila blocarea ta totala asupra forum-ului, fara sa mai poti in viitor sa iti mai creezi altul nou.

PS: Dupa ce citesti reply-ul meu tin sa te anunt ca si contul acesta va fi banat permanent pentru Multi Account.

Spor.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top