O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO Into the Breach in frunte cu un alt roman, merge mai departe la Paris Major

ITB-voltcs.jpg


Into the Breach a invins fnatic in penultimul meci din Legends Stage cu scorul de 2-1 la general (Inferno 10-16, Overpass 16-8, Vertigo 16-4) si si-a asigurat un loc in playoffs la BLAST.tv Paris Major 2023.

Thomas "Thomas" Utting s-a alaturat emisiunii pentru un interviu dupa meci si nu si-a putut ascunde incantarea. "Trebuia sa jucam cu tot ce aveam, am dat fiecare pic de energie pentru a-mi motiva baietii", a spus jucatorul de 25 de ani. "Nu a fost un meci de ranchiuna, ca si cum am juca impotriva prietenilor si cand incepe impulsul, orice se poate intampla". El a incheiat interviul in stilul clasic britanic, spunand: "UK CS s-ar putea intoarce, Dumnezeu sa-l salveze pe rege".

Into the Breach isi asigura astfel un loc in primele opt locuri la turneul major din Franta, drumul lor spre calificare fiind cea mai mare surpriza a intregului turneu. Si-au inceput campania cu o infrangere in fata lui Apeks, inainte de a invinge FaZe si ENCE pentru a ajunge in runda finala de calificare. Au pierdut prima sansa impotriva lui Liquid, dar au profitat la maximum de a doua sansa, invingand fnatic si devenind prima echipa care se califica in playoffs la Major avand in componenta jucatori britanici, spre surprinderea aproape a tuturor celor din comunitate.

Nu multi stiu, insa din componenta echipei face parte si Sebastian "volt" Malos — romanul stabilit in Regatul Unit a avut un cuvant greu de spus si a contribuit substantial la calificarea celor din Into the Breach.

hltv.org
 
  • Love
Reactions: aqx
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top