O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DM Informatii cu privire la rolul rubricii de fata

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Shuya

Administrator
LALEAGANE® STAFF
Joined
Sep 15, 2006
Messages
6,795
Reaction score
5,616
Location
/kernel

Desi in descrierea sectiunii e specificat faptul ca in cadrul acesteia pot avea loc 'tot soiul de discutii', tin sa specific ca nu vor interesa pe nimeni subiectele pe tema vedetelor din Romania (cu cine si-o trag, cat au dat pe ultima geanta de la Louis Vuitton, etc.) sau alte discutii care nu au nicio legatura cu gaming-ul, sportul electronic si jocul care sta la baza serverului. Ne puteti adresa intrebarile voastre cu privire la setarile jocului, cere ajutor cand intampinati o problema, prezenta un videoclip cu fragurile voastre pe server sau pe competitiv si multe altele!

Daca jocul va face probleme, incercati inainte sa cautati problema voastra pe google, pe forumul oficial al jocului de pe Steam sau prin functia de Search de pe forumul nostru (folosind parti cheie ale problemei, ca de exemplu: Crash dupa incarcarea hartii, Problema conectare la server, Problema freeze in joc si asa mai departe). Doar daca solutiile pe care le-ati incercat s-au dovedit a nu avea succes, puteti apela la noi si vom incerca impreuna sa gasim o rezolvare. Incercati pe cat posibil sa completati titlul topicului cu unul obiectiv care sa prezinte cat mai bine problema pe care o aveti, astfel le veti fi de ajutor si altor persoane care probabil se afla in aceeasi situatie ca voi si asteapta un raspuns/o rezolvare din partea noastra.

De asemenea, daca sunteti interesati de CFG-urile anumitor jucatori profesionisti, le puteti gasi in cadrul platformei noastre de Download. Va spun din start insa, nu o sa trageti nici pe departe ca ei sau ca acestea va vor imbunatati in vreun fel skill-ul/stilul de joc. Personal recomand sa va puneti la punct propriul CFG si sa nu-l schimbati niciodata (eventual sa-l mai actualizati cand se mai schimba anumite valori ale setarilor).

In cazul in care doriti sa fiti mereu la curent cu ultimele actualizari ale jocului, competitii, noutati cu privire la componenta echipelor sau altele, intrati aici -> apasati bulina verde (Subscribe to this forum) de la News & Updates -> si alegeti modul prin care sa fiti anuntati la postarea de noi subiecte, dupa cum urmeaza:

  • Through my control panel only (doar la accesarea panoului de control al contului tau -> click pentru exemplu);
  • Daily updates by Email (actualizari zilnice pe adresa de e-mail);
  • Weekly updates by Email (actualizari saptamanale pe adresa de e-mail).
Sper sa va fim de ajutor, va asteptam pe server si va dorim spor la fraguri!
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top