O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

[INFO] Slowhack

Xionic

leganar
Joined
Apr 29, 2015
Messages
91
Reaction score
2
Location
My Kingdom is not in this World
Website
laleagane.ro
Deoarece am vazut ca multi oameni inca cer pluginuri ce includ slowhackul, am decis sa fac acest topic in care sa raspund la cele mai frecvente intrebari legate de el.

1. Ce inseamna slowhack ?
Slowhack nu se refera la vreun tip de cod pentru CS, ci la anumite comenzi ce se executa pe un jucator cu un anume plugin, fara acordul lui. Aceste comenzi se refera la adaugarea, schimbarea sau stergerea unui bind, scrierea in fisierele de baza ale CSului care rezulta erori ale clientului si implicat impiedicarea de a mai putea intra in CS/pe oricare server.

2. De ce nu este bine sa folosim slowhack ?
Valve ofera posibilitatea de a putea inlatura un jucator de pe serverul vostru pe o anume perioada de timp sau chiar permanent. Acest lucru este suficient pentru a scapa de orice jucator doriti de pe serverul propriu fara a fi nevoie sa ii umblati in client.

Ganditi-va doar la un jucator care nu stie atat de multe despre CS. Acesta, odata ce ii se strica clientul nu stie ce sa ii faca pentru a-l repara, ba chiar mai mult poate nici nu o sa se mai joace CS din cauza acestui lucru.

Pe langa aceste lucruri cu comenzile gen slowhack se poate modifica si meniul principal al CSului, fapt care nu difera cu mult de impiedicarea unui jucator de a mai juca CS, deoarece se pot modifica toate optiunile meniului in asa fel incat odata apasate, jucatorul sa fie redirectionat spre anume server. Pe langa ca ii se ia acelui jucator libera alegere la un anume server, sa zicem ca peste cateva luni acel server, singurul pe care poate intra, este inchis. Din punctul acesta, jucatorul nu se mai poate juca pe niciun server si ajungem la problema de mai sus.

Aveti comanda de ban, folositi-o.

3. Ce fac daca un jucator banat isi schimba ip-ul si se poate juca iar pe serverul meu ?
Pentru aceasta intrebare, raspunsul este foarte simplu. CSul este facut de cei de la valve sa se joace pe steam si DOAR PE STEAM. Cei ce nu folosesc steam joaca ilegal si nu ar trebui lasati sa joace pe niciun server, deci daca vreti sa rezolvati aceasta problema, treceti-va serverul pe STEAM ONLY.

4. Ce fac daca am nevoie de ajutor la un plugin cu slowhack ?
Daca dupa cele spuse mai sus inca va puneti aceasta intrebare atunci cititi iar punctele 1 si 2 pana nu o sa va mai puneti aceasta intrebare.
 

AZzeL

leganar
Joined
Jun 12, 2013
Messages
6,444
Reaction score
305
Age
27
Location
Valcea
Salut

Acesta nu este un tutorial si nu se potriveste in nici un sub-forum din sectiune, prin urmare topic-ul va fi trimis in arhiva !
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top