O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 Imbunatatiri de performanta, new bob & telemetry

cs2-banner.png


Valve a publicat notele de patch pentru cea mai recenta actualizare a jocului Counter-Strike, care adreseaza unele probleme de performanta, rezolva bug-ul de animatie in timpul urcarii pe scari si introduce o serie de modificari, respectiv comenzi noi.

In actualizare este inclusa introducerea unui nou viewmodel bob care este activat in mod implicit si o optiune de telemetrie in joc care arata FPS si ping, inlocuind cq_netgraph. Inginerul de la Valve Fletcher Dunn a declarat ca aceasta comanda este in prezent buguita si nu reflecta corect FPS-ul, urmand ca o solutie sa fie implementata in scurt timp.

Noul viewmodel bob este universal pentru toate armele si introduce mai multa balansare orizontala a armelor. Acesta poate fi dezactivat in consola cu comanda cl_usenewbob false pentru cei care prefera bob-ul default.Armele cu luneta au primit o actualizare si acum au un usor efect la margini atunci cand au zoom-ul pus, ceea ce pare sa afecteze marginal campul vizual.

O serie de imbunatatiri de tip quality-of-life pentru observatori si organizatori de turnee au fost, de asemenea, livrate alaturi de cateva mici modificari si corecturi de erori, ale caror detalii complete pot fi gasite aici.

hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top