O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO iM, jL si Aleksib semneaza cu NAVI

new-navi.jpg


Natus Vincere a anuntat ca a semnat cu Aleksi "Aleksib" Virolainen, Justinas "jL" Lekavicius, si Mihai "iM" Ivan, confirmand astfel zvonurile din afara sezonului potrivit carora acestia se indeparteaza de regiunea CSI.

Organizatia ucraineana l-a pastrat doar pe Oleksandr "s1mple" Kostyliev si Valeriy "b1t" Vakhovskiy de pe lista lor anterioara, iar Andrii "npl" Kukharskyi, Denis "electroNic" Sharipov, si Ilya "Perfecto" Zalutskiy trec in postura de jucatori inactivi si pot explora noi oportunitati. Ultimii doi au fost, de asemenea, recent legati de o mutare la Cloud9, potrivit unui raport realizat de catre Dexerto.

Aleksib se alatura echipei dupa ce a fost recent eliminat din Ninjas in Pyjamas in defavoarea lui Hampus "hampus" Poser. IGL-ul finlandez are experienta in conducerea echipelor internationale, deoarece a petrecut doi ani in OG inainte de a face saltul la G2, unde a rezistat doar sase luni inainte de a fi inlaturat.

Nici perioada petrecuta la Ninjas in Pyjamas nu a reusit sa-i ofere longevitatea pe care si-o dorea, dupa ce echipa a trecut prin mai multe schimbari de roster in timpul mandatului sau inainte de a se trezi pe banca de rezerve. Finlandezul vine acum intr-un alt proiect european, sperand sa revina la nivelul pe care l-a aratat la ENCE.hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top