O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO IEM Rio Major Champions

In ultimele doua saptamani, Rio de Janeiro a fost capitala Counter-Strike unde 24 dintre cele mai bune echipe din lume s-au luptat pentru titlul de IEM Rio Major Champions. In cele din urma insa, doar o singura echipa a reusit sa ramana in picioare — Outsiders a invins Heroic pe Mirage si Overpass si si-a asigurat in acest fel primul sau Major!

Pentru a sarbatori alaturi de echipa campioana, in cursul zilei de ieri a fost lansata capsula speciala cu autografele castigatorilor: FL1T, fame, Jame, n0rb3r7, respectiv Qikert in format paper, glitter, holo si gold.

rio-champions.jpg

A New Path to the Majors​

Incepand cu Major-ul din 2023 de la Paris, Valve va schimba modul in care sunt invitate echipele la RMR. Pana acum echipele intrau in RMR prin invitatii directe sau etape de calificari deschise. Pentru Paris, anumite echipe care nu sunt invitate direct, vor avea oportunitatea sa sara peste calificarile deschise; echipele care au rezultate bune si sunt constante la evenimentele organizate de Valve si terte parti vor fi invitate direct la o etapa inchisa de calificari. Acolo vor concura impotriva echipelor care au avansat din calificarile deschise. Mai multe informatii despre noul proces de Regional Standings vor fi prezentate in saptamanile ce urmeaza.

Felicitari Outsiders si ne vedem la Paris!

counter-strike.net
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top