O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CSGO Heroic invinge FURIA in fata fanilor brazilieni pentru un loc in Marea Finala

Heroic ajunge in Marea Finala dupa ce a invins FURIA cu scorul general de 2-1 (6:16 pe Inferno, 19:17 pe Ancient si 16:5 pe Nuke) unde va intalni Outsiders pentru stabilirea campioanei.

Acestia au reusit sa depaseasca cu succes momentele in care toata arena urla in sprijinul echipei de acasa, desi au inceput semifinala cu stangul pierzand la scor pe Inferno; harta aleasa chiar de catre ei. Lucrurile s-au schimbat insa pe Ancient, unde Heroic a castigat in overtime dupa ce FURIA a facut comeback de la scorul de 15:5. Meciul urmand sa fie decis pe Nuke cu o victorie dominanta in favoarea celor din Heroic.

heroic.jpg


Meciul de maine va fi o ocazie importanta in special pentru Casper „⁠cadiaN⁠” Møller, care a fost prezent si la primul Major organizat vreodata, iar o data cu cea de-a 7-a prezenta a sa, conduce o echipa extrem de tanara spre finala. Asta valideaza mutarea din presezon prin care l-au inlocuit pe Ismail „⁠refrezh⁠” Ali cu Jakob „⁠jabbi⁠” Nygaard in speranta de a deveni o echipa si mai puternica.

Pe cealalta parte, FURIA paraseste competitia dezamagita de faptul ca nu a reusit sa se califice mai departe si sa lupte la castigarea trofeului in fata fanilor brazilieni. Se poate mandri insa, cu faptul ca a eliminat NAVI in sferturi si ca a obtinut cea mai buna clasare pana in prezent la un Major.hltv.org
 

UNNE

hall of fame
Joined
Apr 3, 2011
Messages
3,094
Reaction score
1,176
O finala greu de anticipat, totusi la cum au jucat Heroic pe tot parcursul competitiei, isi merita locul.
Let's go Heroic!
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top