O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CRYPTO Guvernul Romaniei va lansa o platforma de NFT-uri pe MultiversX

multiversx-x-gov.png


Institutul National de Cercetare si Dezvoltare in Informatica, cunoscut sub numele de ICI, a anuntat planurile sale de a lansa o platforma de servicii descentralizate cu un sistem de tranzactionare de tokenuri ne-fungibile (NFT) prin intermediul MultiversX, unul dintre liderii din domeniul tehnologiei blockchain. Platforma, denumita „ICI Decentralized Services”, urmeaza sa fie lansata pe 26 aprilie si marcheaza una dintre primele initiative guvernamentale din Romania de a imbratisa ecosistemul de active digitale.

In cadrul lansarii oficiale, platforma va prezenta mai multe colectii de NFT-uri pentru achizitionare, printre care se numara si colectia sportivilor si echipelor sportive din Romania. Mai mult decat atat, ICI va lansa propria sa colectie de NFT-uri, „Past Present Future”, care va evidentia progresele stiintifice si tehnologice din ultimii 50 de ani.

CEO si co-fondatorul MultiversX, Beniamin Mincu, a aratat entuziasmul sau fata de proiect si a declarat ca parteneriatul cu ICI reprezinta o oportunitate valoroasa de a consolida pozitia in domeniul proprietatii digitale in spatiul blockchain.

In plus, platforma ICI D|SERVICES reprezinta un pas esential pentru promovarea cresterii economice in regiune, pe masura ce guvernele europene cauta tot mai mult sa integreze noile tehnologii in strategiile lor de dezvoltare.

Platforma ICI Decentralized Services reprezinta doar inceputul pentru agentia guvernamentala din Romania.

Intr-un comunicat de presa recent, ICI, pe langa NFT-uri, au declarat ca vor explora s tokenizarea diferitelor ecosisteme institutionale, cum ar fi educatia, proprietatea intelectuala si imobiliare, in incercarea de a furniza societatii instrumentele necesare pentru tranzactionarea si gestionarea activelor digitale.

Acest proiect a fost descris drept „un pas notabil spre inovatie” de catre Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica. Scopul sau este de a dezvolta si construi un cadru pentru o economie sustenabila si sigura, care sa beneficieze interactiunea dintre cetateni, afaceri si entitati institutionale in ecosisteme digitale descentralizate.

crypto.ro
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top