O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

METAVERSE Guvernul din Shanghai isi propune dezvoltarea turismului si a culturii prin metaverse

Shanghai-to-ramp-up-support-for-metaverse-development.png


Intr-o declaratie recenta, guvernul din Shanghai a dezvaluit planurile sale ambitioase de a exploata puterea metaversului pentru a revolutiona turismul si cultura din intreaga tara.

Cuprinzand anii 2023-2025, strategia se concentreaza pe utilizarea tehnologiilor avansate de realitate augmentata (AR) pentru a imbunatati experienta de calatorie a turistilor, creand un mediu mai captivant si mai incluziv.

Pentru a realiza aceasta viziune, guvernul a trasat mai multe obiective-cheie. Printre acestea se numara accelerarea implementarii pe scara larga a retelelor 5G, incurajarea adoptarii unor platforme de calcul de ultima generatie capabile de calcul spatial in timp real si de redare in cloud si consolidarea infrastructurii tehnice care sta la baza turismului cultural digital.

Anuntul subliniaza, de asemenea, intentia guvernului de a incuraja muzeele, galeriile de arta, spatiile de expunere si districtele comerciale sa adopte tehnologii de realitate virtuala (VR), cum ar fi realitatea extinsa (XR), 3D cu ochiul liber, proiectia holografica, lumina si umbra digitala, precum si utilizarea de echipamente precum ecrane cu bile (inelare) si perceptie inteligenta. Aceasta integrare are ca scop crearea unor experiente culturale si turistice imersive care sa interactioneze perfect cu domeniul realitatii virtuale.

In plus, guvernul intentioneaza sa consolideze utilizarea tehnologiei blockchain si sa sporeasca sprijinul financiar pentru studiul si dezvoltarea sistemului industrial metaversal al turismului cultural.

Shanghai face pasi indrazneti pentru a se impune ca un lider in revolutia metaversala in evolutie rapida. In aprilie, districtul Fengxian din Shanghai a lansat "Metaversul fiscal", o lume virtuala care vizeaza imbunatatirea experientei si eficientei platii impozitelor.

Strategiile avangardiste ale orasului au pregatit terenul pentru rolul proeminent al Chinei in aceasta miscare revolutionara.

La inceputul acestui an, China a facut progrese semnificative prin lansarea primei sale piete NFT reglementate, marcand o etapa cruciala in adoptarea de catre tara a activelor digitale si a economiilor virtuale. In plus, orasul Nanjing a dezvaluit recent o platforma metaversala de pionierat condusa de guvern.

cryptoflies.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top