O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CRYPTO Gucci — primul brand major care acceptă ApeCoin ca metodă de plată

Dețineți ApeCoin (APE), tokenul bazat pe Ethereum al ecosistemului Bored Ape Yacht Club? Acum îl puteți folosi în magazinele Gucci, care a anunțat astăzi că anumite locații din Statele Unite îl vor accepta ca metodă de plată alături de alte criptomonede.



Extinderea suportului pentru plăți cripto de la Gucci vine printr-un parteneriat cu BitPay, care a fost dezvăluit în mai. BitPay a anunțat că a adăugat ApeCoin și Euro Coin (EUROC) pe platforma sa, Gucci fiind primul retailer care a oferit suport pentru ApeCoin în anumite magazine din Statele Unite. Plățile se vor avea loc prin serviciile BitPay prin scanarea unui cod QR folosind si portofel cripto.

gucci-apecoin.jpg

Gucci și incursiunile sale în Web3​

În ciuda bear market-ului, brandul de modă a făcut incursiuni semnificative în spațiul cripto în acest an.

În februarie, Gucci a lansat colecția „SUPERGUCCI” NFT în colaborare cu brandul de jucării de vinil SUPERPLASTIC. Luna următoare, Gucci a lansat colecția NFT „Gucci Grail” pentru proprietarii de proiecte NFT de top, cum ar fi BAYC. În luna mai, compania a continuat să anunțe planurile de a accepta 12 active cripto ca metode de plată în 111 magazine din America de Nord. Lista includea Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, Wrapped Bitcoin, Litecoin, Shiba Inu, Dogecoin și cinci monede stabile în dolari americani.

crypto.ro
 
  • Like
Reactions: aqx
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top