O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ALANDALA Grup Telegram

prpr

Alandala/Zurlii.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Nov 3, 2016
Messages
1,889
Reaction score
612
Salut!
De ceva timp, jucatori fara acces de admin intreaba despre canal de Teamspeak, Discord sau grupuri de Steam sau Whatsapp.
Pana azi, grupurile de Steamchat sau Whatsapp au fost rezervate doar adminilor iar canalele de Teamspeak, Discord au fost neglijate pentru un motiv simplu:
Pe server se poate comunica prin voce, comunicare foarte bine deservita de un plugin setat sa evite fenomenul de "monitor" si care permite ignorarea oricarui jucator deranjant prin comanda /mute.
Insa recent am descoperit o facilitate a aplicatiei Telegram care permite transferul de informatii de pe serverul de joc(harta in curs, numar de jucatori, timp ramas) intr-un grup de Telegram. Iar Patrinjel s-a apucat de treaba :D
Astfel ca s-a infiintat un grup de Telegram unde puteti tine legatura/comunica intre voi si sa aflati informatii despre server, folosind doar telefonul.
Alte avantaje care au contribuit la decizia de creare a grupului:
Se pot transfera, intre utilizatorii de Telegram, fisiere de pana la 2GB sau chiar 4Gb in versiunea cu plata.
Setarile legate de partajarea informatiilor sunt la indemana oricarui utilizator. Informatiile personale se pot afla doar cu acordul tau.
Setarile legate de notificari sunt complexe, astfel ca poti ignora sau asista la mesajele grupului, functie de preferintele personale.
Referitor la asta, recomand setarea numelui cu care joci pe server, pentru o identificare rapida si evitarea confuziilor.
Pentru setarea numelui de utilizator sau a setarilor de securitate, urmareste imaginile de mai jos:
locatie meniu telegram1.jpg
meniul aplicatiei este in stanga-sus (l-am marcat cu dreptunghi rosu)
locatie setari.jpg
se vede "settings" de unde puteti alege personalizari pentru securitate sau notificari, dupa cum se observa in imaginea de mai jos
meniu setari.jpg

Dupa cum spuneam, recomand folosirea numelui din joc. Pentru personalizarea numelui apasati pe cele 3 puncte din dreapta-sus de unde se vor derula optiuni de personalizare profil sau delogare:
setari personalizate pentru nume-fotografie.jpg

Pentru evitarea situatiilor penibile, in optiunile de securitate(si intimitate) aveti fel si fel de optiuni de configurare. De exemplu, puteti opta pentru afisarea/ascunderea numarului de telefon fata de oricine sau doar fata de cei care nu se afla in lista de contacte(astfel cunoscutii din lista de contacte nu vor stii cine este "soferpeglontz" de pe telegram ;) )
Referitor la grup puteti "trage cu ochiul" sau conversa cand apar notificari:
grup Alandala.jpg

Sau puteti dezactiva/ignora notificarile:
notificari.jpg
notificari2.jpg

OBSERVATIE: Intrarea este libera, insa participarea la grup depinde de comportamentul tau pe acel grup.
Regulile de comportament sunt ca si pe serverul de joc. Postarile/conversatiile trebuie sa se incadreze in limitele decentei.
Gandeste, INAINTE de a posta, astfel incat ceea ce postezi sa nu deranjeze alt membru al grupului.
NU intoxica grupul cu informatii deja mediatizate prin mijloacele clasice de mediatizare: Radio-TV/Facebook.
Postare indecenta, agresiva, aluzie cu tenta sexuala, discutii sterile in contradictoriu, atac la persoana sau hartuire determina restrictia accesului la acel grup.

Inca o observatie: Desi aplicatia Telegram Desktop (versiunea pentru PC) este foarte utila atat pentru mesagerie cat si pentru partajare de fisiere, nu recomand folosirea acesteiea IN TIMP CE JUCATI. Este consumatoare de resurse, fapt care se poate resimti in jocul online.

Link pentru aplicatie android:

Link pentru aplicatie IOS (iphone):

Link pentru Telegram desktop (PC/notebook):
https://desktop.telegram.org/

Link pentru intrarea in grup:

CodGrupTelegram.png

Scaneaza codul QR
Sau scrie, in chat, pe server: /grup
In aceasta situatie (meniu /grup pe server) numarul de telefon este vazut/folosit doar de cei cu acces ftp si doar pentru a te invita in grup.

Te asteptam!
 
Last edited by a moderator:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top