O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 Goodbye Wheel

goodbye-wheel.png


In cursul noptii a fost lansata prima actualizare majora in CS2 Limited Test. Puteti consulta patch notes pentru a vedea lista completa a noutatilor, tinem totusi sa va prezentam cateva dintre cele mai importante schimbari din actualizarea de astazi:

New Loadout and Buy Menu
Indreptati-va spre loadout pentru a personaliza armele pe care le luati in lupta! Fa-ti alegerile pentru taberele T si CT cu patru pistoale, cinci arme cu raza medie de actiune (SMG-uri si Heavy) si cinci pusti (da, acum vei putea folosi ambele M4-uri in acelasi meci). Folositi drag & drop pentru a va ajusta meniul de achizitii asa cum credeti de cuviinta.

Meniul de cumparare a primit cateva imbunatatiri suplimentare, inclusiv o optiune de rambursare pentru orice arma pe care ai cumparat-o in runda respectiva si pe care nu ai folosit-o inca, precum si indicatori pentru a te ajuta sa urmaresti ce poarta coechipierii tai.

Workshop Tools
Testul limitat include acum si noile Instrumente de atelier Counter-Strike 2, care pot fi activate si descarcate din meniul de setari din joc. Aceste instrumente vor permite contribuitorilor comunitatii sa creeze finisaje pentru arme, stickere si harti.

Exista mult mai multe in actualizarea de astazi, de la ajustari ale grenadelor fumigene pana la intrare si animatie. Intrati in testul limitat si trimiteti feedback-ul dvs. la cs2team@valvesoftware.com (asigurati-va ca includeti CS2LT in titlu si oferiti cat mai multe informatii despre eventualele probleme).

counter-strike.net
 

Shuya

Administrator
LALEAGANE® STAFF
Joined
Sep 15, 2006
Messages
6,865
Reaction score
5,670
Location
/kernel
—Mirage inlocuieste Dust2 pe serverele oficiale de matchmaking in CS2 Limited Test;
—Meniul de buy a fost complet reinventat, acum veti putea vinde chestiile pe care le-ati cumparat din greseala in runda in curs (Valorant Style) *Jucatorii vor avea un slot pentru pistolul default si 4 sloturi in total pentru alte pistoale la alegere, 5 sloturi pentru SMG-uri, respectiv Heavy si 5 sloturi pentru Rifles (acum veti putea folosi in acelasi meci M4A1-s si M4A4);
—Itemele de pe Steam Market vor putea fi acum inspectate in CS2;
—Sistemul VAC va bana acum codatii in timp real si va pune capat meciului la sfarsitul rundei (cu exceptia ultimei runde din meci in care codatul a pierdut).

Fii la curent cu ultimele noutati si participa la discutie in thread-ul Ce stim despre CS2 din cadrul serverului nostru de Discord. #CS2
 
This user is on vacation until Jun 23, 2024. Response time may be delayed.
  • Like
Reactions: aqx
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top