O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

[Ghid] Temnita paianjenilor 3 SD3

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Moze

leganar
Joined
Feb 22, 2012
Messages
80
Reaction score
0
Location
Bucuresti
[h=3]Temnita paianjenilor 3 ( SD3)[/h]
Temnita paianjenilor 3 este continuarea de la Temnita paianjenilor 2 (V2). Mobii de aici dau un damage asemanator cu al celor din V2, doar ca au sansa sa va dea stun (necunostinta), iar experienta primita de la ei este mai mica decat cea a mobilor din V2. La capatul acestei temnite se afla asa zisulCuib al Baronesei paianjen.  • Ce este aceasta camera si cum puteti intra in ea?

Pentru a intra in aceasta camera trebuie sa aveti level minim 50 si maxim 85. Veti primi o misiune care va va trimite lacapitan. Acesta va va da un ticket de trecere in V2 si va va pune sa faceti o copie a unei inscriptii de pe un monument. Dupa ce faci rost de copie intoarce-te la capitan. Du-te apoi la Uriel pentru a-ti traduce copia, iar apoi vino iar la capitan. Dupa ce capitanul citeste inscriptia te va trimite iar la Uriel. Vei primi din nou un ticket pentru V2. Uriel iti va spune ca trebuie sa colectezi urmatoarele iteme: tolba cu otrava de paianjen, panza de paianjen, ochi de paianjen, sac cu oua de paianjen, picioare de paianjen si otrava reginei paianjen. Otrava reginei paianjen pica la Regina paianjen. Regina paianjen din ultima camera din V2 se respawneaza la fiecare 30 de minute, cea din V1 se va respawna la cate 4 ore. Dupa ce strangi toate cele necesare intoarce-te la Uriel pentru a-ti produce cheia arahnidelor. Dar ai grija, procesul de fabricare a acestei chei poate esua si va trebui sa strangi totul din nou pentru a reincerca. Dupa ce ai realizat cheia arahnidelor recruteaza-ti prietenii si mergeti impreuna in camera Baronesei paianjen. Doar liderul grupului trebuie sa aiba cheia pentru a intra. Ceilalti membrii trebuie doar sa-si faca propria misiune pana la stadiul cand sunt trimisi de Uriel sa colecteze itemele pentru cheie. Odata ce ai intrat in camera Baronesei, ai la dispozitie 20 de minute pentru a-ti indeplini misiunea. Mai intai trebuie sa il infrangi pe Baronul paianjen. Acesta va dropa un fluier cu care puteti chema Baroneasa paianjen. Langa voi vor aparea si niste oua de paianjen. Acestea consolideaza apararea Baronesei, daca distrugem toate aceste oua, Baroneasa poate da damage si 20k, dar apararea ei va fi scazuta. Aceste oua au level 73, pot fi otravite sau lua foc si pot dropa pietre spirit. Dropul baronesei paianjen poate fi vazut
aici .


Nota:
*Baronul paianjen are lv 73 iar baroneasa 75.
**Cheia arahnidelor dureaza 24 de ore din momentul in care a fost creata, iar otrava Reginei paianjen dureaza 24 de ore din momentul in care a fost dropata.

Dropul bossilor nu l-am mai pus deoarece este un tutorial facut in detaliu despre dropul lor.


 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top