O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 Gameplay Patch 7.34

gameplay-update.jpg

In urma leak-urilor fara precedent de astazi, detaliile noului jurnal de actualizare au ajuns sa fie publicate, intr-un mod absurd, sub forma de emoticoane. Din acest motiv, ne-am decis sa renuntam la planurile noastre de a lansa actualizarea de joc 7.34 joia aceasta, iar astfel o lansam astazi. Adica nici mai devreme, nici mai tarziu. Ci chiar „acum”. De fapt, pe masura ce citesti aceasta fraza, lansam actualizarea exact in momentul in care citesti aceasta parte a frazei.

Daca ai ratat leak-ul de azi-noapte care a fost plin de emoji-uri sau te afli printre putinii oameni care nu au vazut niciodata The Emoji Movie si nu stiu ce reprezinta emoji-urile, esti binevenit sa consulti aici jurnalul actualizarii de joc 7.34.

Pe langa modificarile normale aduse jocului, am refacut si modul capitanilor, asa ca pregateste-te pentru o nou faza de selectie a eroilor din cadrul turneelor viitoare.

Asa cum am mentionat in iunie, lucram la cateva lucruri distractive pentru a sarbatori cea de-a 10-a aniversare de la lansarea oficiala a jocului Dota 2. Partea buna? Toate acestea sunt aproape gata! Vestea proasta? Nu sunt tocmai gata acum. Dar pastreaza la indemana coifurile si linguritele. Avem de gand sa lansam actualizarea aniversara foarte curand. Chiar foarte curand. Probabil mai curand de cat ai crede.

In cele din urma, in ultimele zile am reusit sa remediem cateva probleme de joc care nu au ajuns sa fie prezente in jurnalele de actualizare anterioare. De dragul de a nu le scapa din vedere, aceste remedieri sunt prezentate mai jos:

—Remediat faptul ca abilitatea Wild Axes a lui Beastmaster oferea viziunea asupra centrului hartii;
—Remediata caderea care putea fi cauzata de instantele de Sonte Remnant ale lui Earth Spirit;
—Remediat faptul ca daunele aferente abilitatii Illuminate erau calculate gresit atunci cand era invocata o a doua instanta a abilitatii in timp ce prima inca se afla in drum spre tinta;
—Remediat faptul ca abilitatea Glaives of Wisdom a lui Silencer nu fura temporar inteligenta de la clonele Meepo sau de la instantele de Tempest Double ale lui Arc Warden;
—Remediat faptul ca wardurile se puteau deplasa dupa ce erau amplasate;
—Remediata eroarea care facea ca observatoarele aflate in ceata de razboi sa fie dezactivate chiar si dupa ce acestea deveneau eligibile pentru a fi capturate;
—Remediate mai multe probleme privind particulele/efectele speciale, printre care se numara faptul ca au fost readaugate efectele speciale redate de obiectul Arcana al lui Terrorblade pentru picioare, efectele speciale redate de obiectul Immortal al eroinei Lina pentru abilitatea Laguna Blade etc.

dota2.com

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back