O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 FURIA — la un pas de eliminare dupa ziua I

furia-vs-lynn.jpg


FURIA a incheiat prima zi la PGL Major Copenhagen 2024 si risca eliminarea dupa o infrangere cu scorul de 13-9 in fata celor din Lynn Vision pe Nuke. Echipa braziliana, care a avut al 8-lea cel mai bun cap de serie la inceputul etapei de deschidere, va trebui sa gaseasca o modalitate de a intoarce situatia in favoarea sa, altfel risca sa fie trimisa acasa de la Major fara a ajunge macar in faza ultimelor 16.

Aflata la primul turneu major din istorie, Lynn Vision, a obtinut un avans impresionant de patru runde pe parte de T, cu Sike "z4kr" Zhang si Lizhi "Starry" Ye conducand atacul. Echipa chineza si-a mentinut ritmul si a mai adaugat trei runde la scoreboard dupa schimbarea echipelor.Fara vreo marja de eroare, FURIA a sapat adanc si a inceput sa reduca din deficit. Se parea ca o revenire era in carti, dar toate castigurile lor au fost anulate in runda a 19-a, cand au irosit o situatie de 5v2 impotriva pistoalelor dupa ce au fost implicati intr-un team fight inutil in lobby.

Jucatorilor de la Lynn Vision nu le venea sa creada ce tocmai se intamplase. Doar cateva runde mai tarziu, al 2-lea cap de serie din Asia avea sa isi asigure victoria dupa ce a furat inca o runda, una in care au avut la dispozitie doar doua arme.

#PGLMajor
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top