O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Regulament Jucatori

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Mar 7, 2015
Messages
1,064
Reaction score
121
Age
36
PREDISPOZITII GENERALE

1. Dispozitiile generale privind drepturile, obligatiile si libertatile atat adminilor cat si a jucatorilor vor fi interpretate si aplicate in concordanta cu Regulamentul actual, avand ca deviz buna conducere, disciplinare si organizare atat a serverului cat si a sub-forumului intr-o maniera cat mai corecta si profesionala.

2. Regulamentul actual se proclama ca ideal comun spre care trebuie sa tinda toti adminii si jucatorii, ca prin invatatura si educatie sa dezvolte respectul pentru aceste drepturi sau libertati si sa asigure prin masuri progresive recunoasterea si aplicarea lor universal efectiva, atat pe server cat si pe sub-forum.

3. Considerind Regulamentul curent, toate persoanele implicate vor avea ca succedare drepturile fundamentale ale jucatorului si a adminului precum si demnitatea sau valoarea persoanei, avand ca scop mentinerea integritatii structurale care sa favorizeze progresul social si imbunatatirea conditiilor de joc in cadrul unei libertati sustinute in mod echitabil de catre toate tertele presupuse.

4. Ignorarea sau dispretuirea regulamentului actual care revolta constiinta omenirii sau ce are ca deviz demersul inconstant spre obtinerea sau faurirea unui server lipsit de echitabilitate, fair-play sau drepturi, vor fi subminati catre un proces unde se vor proclama sanctiuni conform regulamentului curent.

5. Toti jucatorii sau adminii, indiferent de pozitia ierarhica, vor fi priviti ca fiind egali, fara nici o deosebire. Toti au dreptul la o protectie egala impotriva oricarei discriminari care ar viola prezentul regulament si impotriva oricarei provocari la o asemenea discriminare.

6. Orice persoana are dreptul in deplina egalitate de a fi audiata in mod echitabil si public de catre un proces independent si impartial disputat pe sub-forum, unde se va hotari fie asupra drepturilor si obligatiilor sale, fie asupra sanctiunii oricarei acuzari in materie de nerespectare a regulamentului ce au fost indreptate impotriva sa.

7. Orice persoana acuzata de comiterea unui act cu caracter de nerespectare a regulamentului are dreptul sa fie presupusa nevinovata pana cand vinovatia sa va fi stabilita in mod legitim si echitabil in cursul unui proces public disputat pe sub-forum, unde i-au fost asigurate toate garantiile necesare apararii sale.

8. Nimeni nu va fi acuzat pentru neglijarea sau omisiunea de la regulament din momentul in care acestea au fost comise fara prezentarea dovezii acuzatorului.

9. Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si a exprimarii, acest drept incluzand libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspindi informatii si idei prin orice mijloace atat obiective cat si subiective ce respecta regulamentul prezent.

10. Dreptul tuturor persoanelor de a fi egale in demnitate indiferent de statutul avut va fi obligatoriu. Acestea vor fi tratate cu respect si consideratie unde vor avea parte de posibilitatea in a participa la conditii de egalitate privind aspectul jocului, ideilor, principiilor, mentalitatii, eticii si atributiunilor.




REGULAMENT SERVER / JUCATORI


1. Folosirea cheat-urilor, hack-urilor pe server este interzisa (5 - 6)

2. Sunt interzise scripturile de silent defuse sau silent walk, script de aim, script no flash, script pentru tinta la awp, orice skin, fie pentru arma, radar sau modele de player. (5)

3. Este interzisa practicarea "monitorului", adica folosirea unor canale audio sau vizualizarea la calculatorul vecin in scopul deconspirarii pozitiei adversarului. (5)

4. Limbajul jignitor si injuriile sunt strict interzise si se pedepsesc aprig - banul permanent se poate acorda doar daca au fost aplicate anterior sanctiunile (1-4) . (1 - 5)

5. Reclamele la alte servere, site-uri, forumuri pe server este interzisa.
(2- 4)

6. Injuraturile la adresa adminilor sau cele grave se pedepsesc conform situatiei. (1 - 6)

7. Pentru a anunta un posibil codat folositi say_team@ (u@) si numele codatului. (2)

8. Nu abuzati de say_team@ (u@) . Daca deja ati reclamat un posibil suspect pe chatul adminilor, asteptati raspunsul si decizia adminului si masurile impotriva suspectului , daca este cazul. (1 - 2)

9. Obiectivul principal:


a) Bomba (de_): Teroristii au obligatia de a pune bomba la unul din site-uri (A, B), iar in cazul in care bomba a fost plantata counter-teroristii au obligatia de a dezamorsa bomba. (2)
b) Ostateci (cs_): Counter-teroristii au obligatia sa mearga sa salveze ostateci. (2)


10. Daca bomba este jos, atunci teroristii au obligatia de a o ridica. In aceasta situatie este interzis campingul repetat; se sanctioneaza cu slayteam. (2)

11. Echipa Counter-Terrorist are dreptul la rush (2)


12. Pe hartile de awp (exemplu: awp_bycastor) sunt interzisele armele automate, grenadele si grotele. (3 - 4)

13. Urcatul pe harta este strict interzis! Exceptie: de_nuke_iarna, cs_italy_remake. (1 - 3)

14. Pe harta de_cbble, teroristii nu au voie in turnul din baza lor. (1 - 3)

15. Rebuy-ul (cumpararea, folosirea grenadelor si cumpararea din nou din baza) este interzis! (3 - 4)

16. Daca suspectati un jucator ca ar avea cod si nu este niciun admin online, sunteti rugati sa faceti demo si sa il postati in acest topic. Observatia este valabila si pentru VIP & HOF. Comenzile acceselor de VIP si HOF fara motiv sau aplicate repetat atrag cu sine scoaterea acesului. (1 - 4)


17. Este interzis sa stati AFK / Spectator mai mult de 10 minute. (3)

18. Daca doresti sa faci o cerere de admin, asigura-te ca ai acelasi nume pe server si pe forum, astfel se evita confuziile. (1)

19. In cazuri speciale/extreme ownerii pot face exceptii de la regulile prezentate mai sus!





SISTEM PENALIZARE



Sanctiune grad 1: Atentionarea jucatorului asupra greselii infaptuite - avertisment verbal
Sanctiune grad 2: Executarea comenzii de gag asupra jucatorului, slap sau slay.
Sanctiune grad 3: Executarea comenzii de kick asupra jucatorului - sanctionare lejera
Sanctiune grad 4: Executarea comenzii de ban temporar asupra jucatorului - excluderea temporara
Sanctiune grad 5: Executarea comenzii de ban definitiv asupra jucatorului - excluderea definitiva
Sanctiune grad 6: Executarea comenzii de ban definitiv + destroy asupra jucatorului

Conducerea isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul.

Cititi regulamentul periodic pentru a fi la curent cu modificarile facute!





Regulament actualizat pe 16.04.2023 de Mihuu


 
Last edited by a moderator:
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top