O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ARHIVA Regulament Admini

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

Ramsay Bolton

hall of fame
Joined
May 11, 2017
Messages
2,145
Reaction score
645
Age
29
Location
Bucuresti


REGULAMENT ADMINI

Reguli Generale:
1. Adminii vor fi obligati sa respecte Regulamentul Jucatorilor.
2. Nu abuzati de admin / comenzile de admin.
3. Se vor respecta jucatorii si vor fi tratati cu atentie. Daca un jucator pune o intrebare sau anunta un suspect, i se va raspunde. Este acceptat si cu amx_psay, doar daca va anuntati dupa colegii ca i-ai raspuns prin mesaj privat.
4. Adminii ce nu-si fac datoria vor fi sanctionati; activitatea include: raspunderea la Cereri Unban cu dovezi, votul la Cereri Admin / Slot, activitate generala pe forum / server.
5. Adminii nu vor avea Ban List, dar sunt obligati sa pastreze dovezile banurilor timp de 2 saptamani, in caz ca jucatorul va face Cerere Unban sau un (Co)Owner le va cere.
6. Adminii trebuie sa se intereseze de parola de la Admins Only si sa verifice sectiunea periodic. Scrieti /pass in chat ca sa aflati parola.
7. Adminii mai mici in grad nu vor cere explicatii de la gradele mai mari.
8. Daca un admin a plecat pe alt server, acesta nu mai are drept de reaplicare la accesul avut.
10. Toti adminii se vor respecta intre ei indiferent de grad.
11. Comenzile intre admini sunt strict interzise! Exceptia de la regula o fac adminii cu gradul Co-Owner sau mai mare. Daca suspectati un admin ca ar incalca regulile, faceti printscreen (sau demo) si prezentati dovada DOAR la sectiunea Admins Only.
12. Este interzisa imprumutarea sau folosirea unui acces unei alte persoane in afara celei pentru care a fost facut accesul.
13. Adminii pot sta AFK, mai ales in perioada noptii / diminetii, dar numai cu amx_spectate. Recomandam sa va resetati scorul si apoi sa va puneti spectatori inainte de a aplica comanda, pentru a evita situatiile neplacute cand PTB-ul va muta pentru a echilibra echipele, iar voi sa fiti AFK.
14. In timpul programului de noapte, intre orele 24:00 si 11:00 AM, nu se va schimba harta. Acestea se schimba automat, la fel ca si restart-round si time-limit.
15. In timpul programului de noapte, intre orele 24:00 si 11:00 AM, kick-urile sunt interzise!
16. Singurele persoane care pot posta la Cererile Unban si Reclamatii Admin sunt: reclamantul (cel care a facut cererea), reclamatul (adminul caruia i se adreseaza cererea) si adminii cu grad Co-Owner sau mai mare (vedeti regulile de postare si modelul pentru fiecare sectiune).
17. Daca un jucator a facut Cerere de unban, adminul in cauza are 24 de ore sa vina cu o dovada, altfel va fi sanctionat.
18. Adminii nu au voie sa ceara test WG!



Reguli pentru comenzi:
19. Jucatorii care nu isi indeplinesc obiectivul (punerea bombei, dezamorsarea ei sau salvarea ostaticilor) vor fi avertizati si apoi sanctionati dupa caz, cu slap sau slay, dar nu abuzati de aceste comenzi. Singura exceptie este atunci cand singur CT / T a ramas in viata impotriva minim 5 inamici, atunci nu este necesar slap / slay .
20. Comanda amx_slayteam se va aplica doar in cazul in care o echipa nu respecta obiectele hartii mai mult de 2 runde la rand(punerea bombei, dezamorsarea ei sau salvarea ostaticilor) !
21. Jocul e FREE, deci adminii nu vor da slay / slap jucatorilor care fac Rush.
22. Nu se vor da banuri pe clasa de ip decat in cazuri exceptionale si numai in urma consultarii cu un Owner.
23. Jucatorii care contin in numele lor reclama vor fi redenumiti doar "free.laleagane.ro" si nu altfel.
24. Jucatorii care fac reclama in chat vor primi gag, nu ban. Daca acestia se reconecteaza pe server sau continua sa faca spam, atunci li se va da ban 120 minute.
25. Adminii nu vor avea voie sa faca poze strainilor, doar demo. Verificati cu amx_showip tara de unde este jucatorul si apoi decideti daca faceti poze sau demo. Jucatorilor care sunt romani (vorbesc romana, au nume romanesc), dar sunt stabiliti in alta tara li se pot face poze.
26. Pentru injuraturi sau limbaj neadecvat, adminii vor folosi "regula de 3 simpla" : depinzand de gravitatea vorbelor, adminul trebuie intai sa il avertizeze, dupa aceea sa dea gag 3 minute, apoi la a 2-a abatere primeste gag 10 minute, iar la a 3-a abatere primeste ban 30.
27. Adminii care dau ban pentru ping trebuie sa respecte limitele: ziua maximum ping 200, iar noaptea maximum ping 350, timpului pentru ban fiind 15 minute. Dovada banului pentru ping se pastreaza timp de 15 zile.
Reguli pentru votarea hartilor:
28. Votul pentru harti se va face in ultimile 5-7 minute ramase din timpul hartii.
29. Votul pentru harti se va da numai dupa consultarea playerilor si a celorlalti admini prezenti pe server.
30. Odata ce votul a fost stabilit si dat, nu aveti voie sa interveniti cu alt vot. Exceptia de la regula se face daca primul vot a fost dat gresit sau a esuat.
31. Numarul recomandat la vot pentru harti este 3 de harti.
32. Cand se da vot, nu repetati ultimele harti jucate sau harti pe aceeasi tematica (nuke32 cu nuke_rarea, inferno cu inferno2se, dust2 cu dust, etc.) si folostiti comanda /harti.
33. Adminii vor anunta sfarsitul hartii cu o runda inainte. Este recomandat sa anuntati si harta urmatoare (Ex: Last Round, Next "harta").
34. In cazul in care pe server sunt mai putin de 16 jucatori, obligatoriu se va schimba harta in una dintre urmatoarele: de_dust2, de_dust sau de_inferno, dupa caz, nerepetandu-se 2 harti una dupa cealalta.
Sistem penalizare:
La prima abatere, adminul primeste un simplu avertisment. Daca apoi, in termen de 14 zile are o alta greseala, acesta primeste suspend de la 3 la 7 zile, depinzand de gravitatea situatiei. Urmatorul pas este -1 grad sau remove, din nou, in functie de situatie, daca cele 14 zile nu trecusera. Avertismentele se pierd daca trec 14 zile si adminul a inteles greseala pe care a facut-o si si-a schimbat comportamenul / este constient de responsabilitea sa. Incurajam adminii sa aiba o atitudine corecta, dar prietenoasa.
Pentru jigniri intre admini sanctiunile vor fi de la avertisment/-1 pana la remove!
*Conducerea isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul.

*Cititi regulamentul periodic pentru a fi la curent cu modificarile facute!
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top