O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

Fostele campioane Alliance și Evil Geniuses eliminate din TI10

GT-Krueger

leganar
Joined
Aug 10, 2009
Messages
332
Reaction score
107
Location
Apa Sâmbetei
Cea de-a treia zi a evenimentului principal s-a finalizat cu eliminarea a două dintre fostele campioane TI

Fanii echipelor Alliance și Evil Geniuses au primit astăzi o lovitură grea, cu toate că era un rezultat inevitabil pentru participații ajunși în etapele eliminatorii.
Echipa suedeză a ieșit învingătoare, în primă fază, din seria jocurilor eliminatorii BO1, încercând cu îndârjire să păstreze speranța vie pentru acest campionat. Nici adversarii lor, echipa T1, nu s-au lăsat mai prejos - însă au ieșit destul de șifonați din înfrângerea din BO3-ul cu PSG.LGD.

T1 vs Alliance

Având conducere sud-coreană, T1 au mizat pe un joc rapid, de tip "zerg", încercând să nu ducă jocul cu Alliance până în faza târzie; mai ales în circumstanțele în care suedezii păreau a se descurca cu greu pe lane-urile lor. Din păcate pentru Alliance, strategia celor din T1 a funționat de minune și cu trecerea fiecărui minut, această primă confruntare a devenit din ce în ce mai previzibilă.

1.JPG


Al doilea merci a început mai bine pentru Alliance, aceștia având chiar o șansă de a încheia rapid jocul. Dar succesul n-a fost de partea lor nici de această dată, coordonarea începând să se prăbușească încet, iar roaming-ul și schimburile incredibile făcute de T1 în materie de support <-> semi-carry și-au spus cuvântul.
Într-o eliminare destul de rapidă de 0 - 2 în fața celor din T1, Alliance a părăsit TI10 cu un loc 9 din 12 echipe rămase.

ViCi Gaming vs Evil Geniuses

Norocul nu le-a surâs prea mult nici celor din Evil Geniuses, situându-se în a doua jumătate a grupelor în faza de playoff. I-au bătut pe chinezii din Elephant într-o brutală eliminare BO1, dar au dat imediat piept cu o a doua echipă chineză - ViCi Gaming. Considerați de mulți ca fiind unii dintre favoriții acestui TI, ViCi au avut multe de demonstrat.

În primul meci, EG a început în forță, având o coordonare impecabilă ce le-a adus victoria împotriva ViCI în doar 22 de minute. Temându-se de alegerile lui Abed (Ember Spirit pentru EG în primul meci), chinezii au mizat totul pe Lion, ce a fost un counter impecabil pentru majoritatea eroilor cu care filipinezul obișnuiește să joace; acest meci secund a devenit o confruntare calculată a alegerilor de eroi. Evil Geniuses a ales iarăși Beastmaster, însă nu le-a mai mers la fel de bine ca-n primul meci, antrenorul ViCi Gaming concluzionând:

„Beastmaster ne-a făcut probleme ultima oară, așa că am ales Enchantress după."

Iar alegerea a fost bine gândită. Meciul a fost echilibrat, dar ViCi au ieșit învingători.

2.JPG


A treia confruntare a fost șocantă, chinezii mergând pe Lycan ca ultimă alegere. Norocul incredibil al lui Jiaoyang 'Ori' Zeng, jucând cu Void și supraviețuind de repetate ori cu sub 100hp, tenacitatea și îndârjeala de care ViCi au dat dovadă le-a adus o a doua victorie pe muchie de cuțit.
Evil Geniuses, de asemenea printre favoriții din acest TI, au fost și ei eliminați, mulțumindu-se cu un loc 9 din 12.

Sursa: GosuGamers
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top