O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

METAVERSE Fortnite si Coachella 2023 isi unesc fortele pentru o experienta epica a festivalului de muzica in metaverse

fortnite-coachella-island-metaverse.jpg


Fortnite a colaborat cu Coachella Valley Music and Arts Festival—un eveniment anual de muzica si arta cu sediul in California, pentru a crea o activare metaversala unica in felul ei. Experienta Coachella Island le va permite oaspetilor sa viziteze locatii precum Art Park sau sa participe la mini-jocuri in timp ce asculta diverse melodii ale artistului Porter Robinson de la Coachella 2023.

Insula Coachella le va ofera jucatorilor sarcini de indeplinit, care sunt anuntate prin intermediul canalului Coachella Discord Quest, pentru a obtine recompense unice in joc, cum ar fi Coachella Sunset Spray sau emoticonul Cactus Eye.



Utilizatorii pot, de asemenea, sa partajeze capturi de ecran in care se distreaza, danseaza sau se relaxeaza pe Insula Coachella folosind hashtag-ul #Fortography Twitter sau Reddit pana la 18 aprilie, iar unele dintre cele mai bune selectii vor fi eligibile pentru a fi afisate pe Insula Coachella.

Insula Coachella va fi disponibila pana pe 28 aprilie 2023, la cinci zile dupa incheierea festivalului din viata reala.

Aceasta nu este prima data cand Coachella se aventureaza in Web3; anul trecut, a lansat trei colectii NFT care includeau abonamente pe viata la festival, obiecte de colectie digitale care pot fi rascumparate pentru obiecte fizice si multe altele.

Cand vine vorba de Fortnite, jocul gazduieste multe activari virtuale, ceea ce il face un pionier in spatiul Web3. Frank's RedHot a lansat "The Floor is Flava" in metaversul Fortnite in ianuarie, in timp ce Timex a oferit o noua provocare pe propria insula din Fortnite Creative la sfarsitul lunii decembrie, stabilindu-se ca "cronometror oficial al metaversului".

cryptoflies.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top