O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

GAMING NEWS Far Cry 6 — disponibil gratuit în acest weekend

Ubisoft a anunțat că jocul Far Cry 6 va fi disponibil în mod gratuit pe parcursul acestui weekend, în perioada 4 – 8 august 2022. Utilizatorii vor avea acces la joc atât pe PC (prin Ubisoft Connect sau Epic Games Store), cât și pe consolele PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, precum și prin serviciul Google Stadia.

Pe parcursul weekend-ului gratuit, jucătorii vor avea la dispoziție campania principală din Far Cry 6, iar progresul înregistrat va putea fi păstrat dacă utilizatorii aleg să achiziționeze jocul. Mai mult, în acest trial gratuit sunt incluse și pachetele de conținut adițional Rambo, Danny Trejo și Stranger Things.

Nu în ultimul rând, cei care aleg să cumpere varianta completă a jocului Far Cry 6 pe parcursul acestui sfârșit de săptămână beneficiază de o reducere de 60% din prețul inițial.

far-1657637459429.jpeg

Cel mai vast joc Far Cry de până acum​

Far Cry 6 beneficiază de cea mai mare lume de joc apărută până acum în vreun titlu al seriei, din care nu lipsesc junglele, plajele, dar nici Esperanza, orașul capitală al țării Yara. Giancarlo Esposito, starul din serialele Breaking Bad, Better Call Saul și The Mandalorian, joacă rolul președintelui Antón Castillo, dictatorul ce conduce cu mână de fier Yara, o țară fictivă ce se regăsește pe o insulă din Caraibe. Castillo își pregătește fiul, Diego (interpretat de actorul Anthony Gonzalez) pentru a prelua conducerea țării.

În postura eroului principal îl regăsim pe Dani Rojas, un luptător de gherilă ce se ridică împotriva regimului tiranic din Yara. Pe parcursul aventurii sale, Dani își va uni forțele cu personaje mai mult sau mai puțin controversate, precum Clara Garcia, liderul grupării revoluționare Libertad, sau Juan Cortez, un ex-spion KGB, specialist în tehnici de gherilă.

Far Cry 6 este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Google Stadia.

go4games.ro
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top