O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

GAMING NEWS FACEIT introduces verification

faceit-verification.png


Platforma principala de tip pick-up game (PUG) FACEIT, parte din ESL FACEIT Group, detinuta de Savvy Gaming Group—grup cu capital din Arabia Saudita, a introdus astazi un serviciu de verificare care este descris ca fiind un "nivel de securitate si incredere de neegalat" atunci cand se joaca pe platforma FACEIT.

Produsul este prima dintre numeroasele versiuni care se asteapta sa fie livrate in acest an, ca parte a unei revizuiri a sistemului FACEIT. Noul program de verificare este in parteneriat cu DAON, o companie de identitate digitala care promite sa "autentifice si sa gestioneze in siguranta identitatea pe tot parcursul ciclului de viata al clientului, asigurand ca identitatile clientilor sunt verificate cu precizie, securizate in siguranta si recuperate cu usurinta".



Conform intrebarilor frecvente de pe site-ul oficial, sistemul de identificare este gratuit si optional pentru toata lumea. Pentru a finaliza in mod corespunzator verificarea, trebuie sa scanati un cod QR, sa furnizati o fotografie si un document de identificare suplimentar, cum ar fi un pasaport sau un permis de conducere.

In urma linkului de verificare, utilizatorului i se prezinta o pagina cu un cod QR. Dupa ce codul este scanat cu ajutorul unui dispozitiv mobil, utilizatorul va face click pe link si va fi redirectionat catre o pagina web in care i se cere utilizatorului sa faca o scanare a fetei sale. In urma scanarii cu succes, pagina solicita un pasaport sau un permis de conducere.

Crearea programului, dupa cum explica FACEIT, are ca scop eliminarea smurfilor si trisorilor de pe platforma pentru a oferi o experienta de joc mai buna. Prin eliminarea persoanelor care poseda mai multe conturi, acest lucru poate crea o experienta de matchmaking mai echitabila. In plus, verificarea poate actiona ca o solutie de rezolvare a barierei financiare pentru contul premium FACEIT, care i-a impiedicat pe unii utilizatori sa se bucure de o experienta la nivel superior.

De remarcat este faptul ca, in timp ce sistemul de verificare ramane in prezent optional, FACEIT a declarat ca "statutul de verificare va fi in curand necesar pentru a accesa anumite competitii" si ca vor impune verificarea pentru "anumite conturi" ca o modalitate de "atenuare a comportamentelor rau intentionate". Observand in cele din urma ca "competitiile oficiale, cum ar fi calificarile deschise" vor necesita in curand statutul de verificare.

In cele din urma, FACEIT sustine ca informatiile de verificare a ID-ului sunt stocate in centrele de date europene ale Daon si ca niciuna dintre datele de verificare nu este stocata la FACEIT.

support.faceit.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top