O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 Exile Unveiled — New Hero Persona pentru Phantom Assassin


Vânată de la naștere, o ființă care a trăit în umbră alege să nu se mai ascundă. Disponibil acum pentru toți deținătorii Battle Pass care ajung la nivelul 296, New Hero Persona „Exile Unveiled” pentru Phantom Assassin prezintă un model complet nou, animații, efecte de abilitate și voce pentru a-și realiza pe deplin destinul său mortal în mijlocul luptei.

Crescut în secret de către surorile proscrise din Veiled Order, exilatul Asan și-a petrecut toată viața căutând să îndeplinească un singur scop: să-l distrugă pe falsul profet pe care îndrumătoarele sale l-au acuzat de coruperea credinței lor odinioară sacre. Și, în timp ce păzitoarele lui au fost răpuse una câte una de către lamele asasinelor cu voal, Asan este în sfârșit gata să iasă din umbră: să realizeze visele întunecate ale maeștrilor săi și să se asigure că cele mai temute și letale profeții ale oracolului vor fi împlinite.

Vezi secțiunea Exile Unveiled Battle Pass pentru a afla mai multe și apoi avântă-te în luptă pentru a cauza suferință tuturor inamicilor care-ți stau în cale.

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top