O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

[ESL] Regulament admini

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

drips

leganar
Joined
Apr 23, 2017
Messages
2,312
Reaction score
820
Location
@LaLeagane
My Post.png


REGULI ADMINISTRATIVE
REGULI GENERALE

1
. Adminii vor fi obligati sa respecte Regulamentul jucatorilor.
2. Nu abuzati de admin / comenzile de admin.
3. Se vor respecta jucatorii si vor fi tratati cu atentie. Daca un jucator pune o intrebare sau anunta un suspect, i se va raspunde.
4. Adminii ce nu-si fac datoria vor fi sanctionati; activitatea include: raspunderea la Cereri Unban cu dovezi, votul la Cereri Admin / Slot, activitate generala pe forum / server.
5. Adminii nu vor avea Ban List, dar sunt obligati sa pastreze dovezile banurilor timp de 2 saptamani, in caz ca jucatorul va face Cerere Unban sau un (Co)Owner le va cere.
6. Adminii trebuie sa se intereseze de parola de la Admins Only si sa verifice sectiunea periodic. Scrieti !pass in chat ca sa aflati parola.
7. Adminii mai mici in grad nu vor cere explicatii de la gradele mai mari.
8. Daca un admin a plecat pe alt server, acesta nu mai are drept de reaplicare la accesul avut.
9. Toti adminii se vor respecta intre ei indiferent de grad.
10. Comenzile intre admini sunt strict interzise! Exceptia de la regula o fac adminii cu gradul Co-Owner sau mai mare. Daca suspectati un admin ca ar incalca regulile, faceti printscreen (sau demo) si prezentati dovada la sectiunea Admins Only.
11. Este interzisa imprumutarea sau folosirea unui acces unei alte persoane in afara celei pentru care a fost facut accesul.
12. Singurele persoane care pot posta la Cererile Unban si Reclamatii Admin sunt reclamatul (cel care a facut cererea), reclamantul (adminul caruia i se adreseaza cererea) si adminii cu grad Co-Owner sau mai mare (vedeti regulile de postare si modelul pentru fiecare sectiune).
13. Daca un jucator a facut Cerere de unban, adminul in cauza are 24 de ore sa vina cu o dovada, altfel va fi sanctionat.

REGULI PENTRU COMENZI

14.
Jucatorii care nu isi indeplinesc obiectivul (punerea bombei, dezamorsarea ei sau salvarea ostaticilor) vor fi sanctionati dupa caz, cu slap sau slay, dar nu abuzati de aceste comenzi. Singura exceptie este atunci cand singur CT / T a ramas in viata impotriva minim 5 inamici, atunci nu este necesar slap / slay .
15. Comanda sm_slay se va face doar in cazul in care o echipa nu respecta obiectele hartii (punerea bombei, dezamorsarea ei sau salvarea ostaticilor) .
16. Jocul e FREE, deci adminii nu vor da slay / slap jucatorilor care fac rush, dar in limita bunului simt.
17. Nu se vor da banuri pe clasa de ip decat in cazuri exceptionale si numai in urma consultarii cu un Owner.
18. Jucatorii care fac reclamele in chat vor primi gag, nu ban. Daca acestia se reconecteaza pe server si continua sa faca spam, atunci li se va da ban 120 minute.
19. Pentru injuraturi sau limbaj neadecvat, adminii vor folosi "regula de 3 simpla": depinzand de gravitatea vorbelor, adminul trebuie intai sa il avertizeze sau sa dea gag 2-3 minute, apoi la a 2-a abatere primeste gag 4-6 minute, iar la a 3-a abatere primeste ban 30.

REGULI PENTRU VOTAREA HARTILOR

20.
Votul pentru harti se va face in ultimile 5 minute ramase din timpul hartii, exceptie facandu-se faca pe server sunt mai putini de 16 jucatori.
21. Votul pentru harti se va da numai dupa consultarea celorlalti adminil prezenti pe server.
22. Odata ce votul a fost stabilit si dat, nu aveti voie sa interveniti cu alt vot. Exceptia de la regula se face daca primul vot a fost dat gresit sau a esuat.
23. Votul trebuie sa contina minim 3 harti, desi numarul recomandat la vot pentru harti este 3.\

SISTEM PENALIZARE

La prima abatere, adminul primeste un simplu avertisment. Daca apoi, in termen de 14 zile are o alta greseala, acesta primeste suspend de la 3 la 7 zile, depinzand de gravitatea situatiei. Urmatorul pas este -1 grad sau remove, din nou, in functie de situatie, daca cele 14 zile nu trecusera. Avertismentele se pierd daca trec 14 zile si adminul a inteles greseala pe care a facut-o si si-a schimbat comportamenul / este constient de responsabilitea sa. Incurajam adminii sa aiba o atitudine corecta, dar prietenoasa.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top